NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Onur Lale aşkı başlıyor gibi

bu no 3 bilmem kaça acaip sinir oluyorum izlemediğim halde umarım kış sezonunda batar

2 yeni rakibi dün karşısına dikildi, nerede rakibi yok?
aşk laftan anlamaz hayatta iş yapmaz totel 2 ortalama bekliyorum başroller çok acemiler ve show tvdede artık iş yok
ama seviyor sevmiyor 3 ortalama muhakkak başlar zamanla yükselebilirde açıkcası ben ertuğrulun yokluğunda çarşamba yaz dizisi izlersem seviyor sevmiyora bakıcam yarın netten inş beğenirimde yaz ayını çarşamba idare ederim

Kanal D'de 'Bodrum Masalı' geliyor, ona yer ayırt.

Aşk laf anlamazı izledinmi sen😉

yok cnm zaten dediğim gibi başlamış

seviyor sevmiyora bakıcam yapars tek iş o ypar

Aşk laftan anlamazı sevdim ben handeye bayıdım burakla çok uyumlu olmuşlar
seviyor sevmiyor uda baktım tekrarına zeynep çamcı çok iyiydi valla bencede
seviyor sevmiyor iş yapar ratinglerde yüksek alan bir o var yeni başlayanlardan😉

Kanal D'de 'Bodrum Masalı' geliyor, ona yer ayırt.
4 diziye şans vericektim zaten seviyor sevmiyor , yüksek sosyete , şaşkın damatmı nedir o birde bodrum masalı ama bakalım hangilerine izleme kararı alırım bodrum masalıdamı çarşamba olucak

4 diziye şans vericektim zaten seviyor sevmiyor , yüksek sosyete , şaşkın damatmı nedir o birde bodrum masalı ama bakalım hangilerine izleme kararı alırım bodrum masalıdamı çarşamba olucak
Kanal D onu çarşamba yapmaz o kadar boş gün varken.

Akşam Yüksek Sosyete'yi ben de izleyeceğim, yoruma beklerim.

Kanal D onu çarşamba yapmaz o kadar boş gün varken.

Akşam Yüksek Sosyete'yi ben de izleyeceğim, yoruma beklerim.
bodrum masalıyla yüksek sosyete ciddi diziler olucak gibi tutabilirler seviyor sevmiyorla şahane damatta eğlenceli yaz dizileri ben özellikle şahane damattan nedense çok umutluyum bana kiralık aşk havası verdi o dizi bu yazın yüksek reytingli dizilerinden olabilir

No 309 Bodrum Masalı Yüksek Sosyete yaza damga vurcak

No 309 Bodrum Masalı Yüksek Sosyete yaza damga vurcak
Akşam yoruma bekliyorum seni de

Bakalım hangileri tutacak, merak ediyorum.

Akşam yoruma bekliyorum seni de

Bakalım hangileri tutacak, merak ediyorum.
aşktan laftan anlamaz tam beklediğim gibi gelmiş reytingte o diziden bir cacık olmaz cnm seviyor sevmiyor çok iyi başlamış ama bugün forumdan çıkınca izlicem bakalım takip edip etmeme kararımı akşama söylerim

Bolumu bitirmiştim.Onur magazinleri Lale getirdi sanacak

Neyse fragman bomba