Keşke oyun yapsa Songül.sssBedava çeyiz setini duyan Songül anne kendinden geçti.Betül de ne kadar zekiymiş .ss
Sakın söyleyeyim deme, heyecanı kalmaz.5. Bölümün sonu kötü bitiyorAllahım duygulandım nasıl 3 hafta beklicem
O zmn lysde bitmiş olcak![]()
Okuyan okumuştur zaten neden söyliyimSakın söyleyeyim deme, heyecanı kalmaz.![]()
Senaryo zaten klasik de yaz boyu gider bence.Okuyan okumuştur zaten neden söyliyim
Ama senaryo bana basit göründü heralde oyuncular güzelleştiriyor![]()
Haftaya evlilik olur inşReklama girdi, başlayınca yine Onur ve Lale'nin sahnesinde 10 dakikaya biter.
Pek bir şey olmadı bu bölüm.
Senaryo zaten klasik de yaz boyu gider bence.![]()
5. bölümde olur diye düşünüyorum ben.Haftaya evlilik olur inş![]()
Ondan sonra dizi daha çok güzel olcak bende hiç beğenmedim o şarkıyı hiç sevmiyorum.ss5. bölümde olur diye düşünüyorum ben.
Bu arada FOX'un reklam geçişleri çok sinir olmuş, Hadise'nin yaz günü şarkısıyla.![]()
Aaa tak beni ne demek, görmemişimdir ondan.@Yiğitt 15 gün önce yazmıştım bir daha yazayım artık tak beni.Furkan'nın saçları kötü durmuyor mu sank. Sarı yaptırmış üsleri. Şimdi gördüm kenarları beyazlaşmış. Arkalar siyah. Maşallah kafada 3 renk var.
![]()
Yanlar beyazlaşmış.Aaa tak beni ne demek, görmemişimdir ondan.
Ahahah pek dikkat etmedim, saçları güzel duruyor bence. Yüzü biraz hafif sakallı olsa çok iyi olacak tipi.![]()
Sen deyince şimdi baktım da o tip de bu diziye gitmez.Yanlar beyazlaşmış.
Kızıl Elmada ki tipi iyiydi. o haline dönsün.![]()
Bu tip yeterYanlar beyazlaşmış.
Kızıl Elmada ki tipi iyiydi. o haline dönsün.![]()