la seviliyoruz ama yanlış insanlar tarafından lanet olsun lady gaga )
destereela seviliyoruz ama yanlış insanlar tarafından lanet olsun lady gaga )
Ne kadar da çok seviyorsun beni öyle gözlerim yaşardıbilsem yetmiş oy atacaksın bana yinede emir kazmasına oy vermem
yoo sana hiçbir şekilde oy moy vermezdim hatta sana yağmurlu havada su yok
vayy hain ova kızı herkese teşekür bize yok? oyumu geri alıp çöpe atacağım
sanırım artık oy falan vermezsin sonunda başardık nihayetdesteree
düşün işte bu sevgim bu hafta ağaçkakanada yansıyacakNe kadar da çok seviyorsun beni öyle gözlerim yaşardı
Bir mesaj daha yazarsan oyumu geri alacağım..sanırım artık oy falan vermezsin sonunda başardık nihayet
düşün işte bu sevgim bu hafta ağaçkakanada yansıyacak
allah seni davul etsin kafana yağmur yerine karpuz yağsın lady gaga )Bir mesaj daha yazarsan oyumu geri alacağım..
Bak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir. Beni sevdiğini biliyorum.allah seni davul etsin kafana yağmur yerine karpuz yağsın lady gaga )
@Dositols
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi
dedim, finalde @Dosi'yi destekliyorum, hayırlı olsun.
@destere'ye de mahçup kalmamak için şunu hediye ediyorum.
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözler her kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor )Foruma renk katan, gitmemesi için topluca baskı yapmamız gereken, ruh ikizim @Dosi, sıvacı yol arkadaşım @MasacRE- ve @Yakamoz-Asi dedim umarım hak eden kazanır
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyor bize noluyor @Çiğdem- sen söyleBak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir. Beni sevdiğini biliyorum.
Bunu senin söylemen ne biliyim biraz şov bence Senin daha önce sıva işlemlerine başlaman lazımdı @Dosi'yi sen mi üzüyorsun da gidiyor?hediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözler her kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor )
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyor bize noluyor @Çiğdem- sen söyle
hediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözler her kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor )
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyor bize noluyor @Çiğdem- sen söyle
Hhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla @sokak sanatiBak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir. Beni sevdiğini biliyorum.
ben kim milleti kırmak kim ben insanları kırmayı başarıyorsam bu insanların kırılmak için bahane aradığına işarettir yoksa benim birini kırmam mümkün değilBunu senin söylemen ne biliyim biraz şov bence Senin daha önce sıva işlemlerine başlaman lazımdı @Dosi'yi sen mi üzüyorsun da gidiyor?
bilmem valla bir tuhaflık var bizdeHhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla @sokak sanati
Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadımben kim milleti kırmak kim ben insanları kırmayı başarıyorsam bu insanların kırılmak için bahane aradığına işarettir yoksa benim birini kırmam mümkün değil
bilmem valla bir tuhaflık var bizde
İçinde varmış demekki.Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım
(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı. Arada tısslıyorum )
kesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmaz sende yangına benzinmi döküyon la ne halt karıştırıyon belli değil bir yerinde durYani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım
(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı. Arada tısslıyorum )
Bugün kendimden rahatsızım ülke gündemi de bu aralar suhuletli. Kanım kaynıyorkesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmaz sende yangına benzinmi döküyon la ne halt karıştırıyon belli değil bir yerinde dur
Ben biraz yemekleri kestim ondan olabilir canmın çekmesiHhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla @sokak sanati