la seviliyoruz ama yanlış insanlar tarafından
destereela seviliyoruz ama yanlış insanlar tarafındanlanet olsun lady gaga
)
Ne kadar da çok seviyorsun beni öyle gözlerim yaşardıbilsem yetmiş oy atacaksın bana yinede emir kazmasına oy vermem
yoo sana hiçbir şekilde oy moy vermezdimhatta sana yağmurlu havada su yok
vayy hain ova kızıherkese teşekür bize yok? oyumu geri alıp çöpe atacağım
![]()
sanırım artık oy falan vermezsindesteree![]()
düşün işte bu sevgim bu hafta ağaçkakanada yansıyacakNe kadar da çok seviyorsun beni öyle gözlerim yaşardı![]()
Bir mesaj daha yazarsan oyumu geri alacağım..sanırım artık oy falan vermezsinsonunda başardık nihayet
düşün işte bu sevgim bu hafta ağaçkakanada yansıyacak![]()
allah seni davul etsin kafana yağmur yerine karpuz yağsın lady gagaBir mesaj daha yazarsan oyumu geri alacağım..![]()
Bak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir.allah seni davul etsin kafana yağmur yerine karpuz yağsın lady gaga)
@Dositols
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi
dedim, finalde @Dosi'yi destekliyorum, hayırlı olsun.
@destere'ye de mahçup kalmamak için şunu hediye ediyorum.
![]()
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözlerForuma renk katan, gitmemesi için topluca baskı yapmamız gereken, ruh ikizim @Dosi, sıvacı yol arkadaşım @MasacRE-ve @Yakamoz-Asi dedim umarım hak eden kazanır
![]()
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyorBak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir.Beni sevdiğini biliyorum.
![]()
Bunu senin söylemen ne biliyim biraz şov bencehediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözlerher kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor
)
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyorbize noluyor @Çiğdem- sen söyle
![]()
hediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözlerher kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor
)
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyorbize noluyor @Çiğdem- sen söyle
![]()
Hhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vllaBak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir.Beni sevdiğini biliyorum.
![]()
ben kim milleti kırmak kimBunu senin söylemen ne biliyim biraz şov benceSenin daha önce sıva işlemlerine başlaman lazımdı @Dosi'yi sen mi üzüyorsun da gidiyor?
![]()
bilmem valla bir tuhaflık var bizdeHhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla@sokak sanati
Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadımben kim milleti kırmak kimben insanları kırmayı başarıyorsam bu insanların kırılmak için bahane aradığına işarettir yoksa benim birini kırmam mümkün değil
bilmem valla bir tuhaflık var bizde![]()
Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım
(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı.Arada tısslıyorum
)
kesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmazYani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım
(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı.Arada tısslıyorum
)
Bugün kendimden rahatsızım ülke gündemi de bu aralar suhuletli. Kanım kaynıyorkesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmazsende yangına benzinmi döküyon la ne halt karıştırıyon belli değil bir yerinde dur
![]()
Ben biraz yemekleri kestim ondan olabilir canmın çekmesiHhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla@sokak sanati