Nisan 2017 Ayın En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 Üye Finale Yükselsin?

• Dosi

Oy: 14 73.7%
  • Çiğdem-

Oy: 10 52.6%
  • destere

Oy: 3 15.8%
  • Yakamoz-Asi

Oy: 4 21.1%
  • vadikızı

Oy: 12 63.2%
  • pompy

Oy: 3 15.8%
  • MasacRE-

Oy: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
bilsem yetmiş oy atacaksın bana yinede emir kazmasına oy vermem :)

yoo sana hiçbir şekilde oy moy vermezdim:) hatta sana yağmurlu havada su yok :)

vayy hain ova kızı :) herkese teşekür bize yok? oyumu geri alıp çöpe atacağım :)
Ne kadar da çok seviyorsun beni öyle gözlerim yaşardı :T

@Dositols
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi

dedim, finalde @Dosi'yi destekliyorum, hayırlı olsun. :)

@destere'ye de mahçup kalmamak için şunu hediye ediyorum. :)

images

@Dositols
@Çiğdem-
@Yakamoz-Asi

dedim, finalde @Dosi'yi destekliyorum, hayırlı olsun. :)

@destere'ye de mahçup kalmamak için şunu hediye ediyorum. :)

images

hediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım :)

Foruma renk katan, gitmemesi için topluca baskı yapmamız gereken, ruh ikizim @Dosi, sıvacı yol arkadaşım @MasacRE- :A ve @Yakamoz-Asi dedim umarım hak eden kazanır :)
açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözler :) her kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor :))

Bak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir. :A Beni sevdiğini biliyorum. :kissingheart::relieved:
la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyor :) bize noluyor @Çiğdem- sen söyle :)

hediyen muhteşem olsada bana lagertha yerine aslaug hediye etsen dahada güzel olurdu sanırım :)

açıklamalara bak işte bir sıvacıya yakışan sözler :) her kelimesi vıcık vıcık yağ damlıyor :))

la işin ilginç tarafı acayip canım karpuz çekti bu sadece aşermek bayanlara mahsus değil sanırım bizede bişeyler oluyor :) bize noluyor @Çiğdem- sen söyle :)
Bunu senin söylemen ne biliyim biraz şov bence :A Senin daha önce sıva işlemlerine başlaman lazımdı @Dosi'yi sen mi üzüyorsun da gidiyor? :A

Bak yaz ayı yaklaşıyor karpuz yağabilir. :A Beni sevdiğini biliyorum. :kissingheart::relieved:
Hhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla :A @sokak sanati

Bunu senin söylemen ne biliyim biraz şov bence :A Senin daha önce sıva işlemlerine başlaman lazımdı @Dosi'yi sen mi üzüyorsun da gidiyor? :A
ben kim milleti kırmak kim:) ben insanları kırmayı başarıyorsam bu insanların kırılmak için bahane aradığına işarettir yoksa benim birini kırmam mümkün değil :)

Hhahah sizin özel gününüzde oluyor aşeriyorsunuzda bende şaşırdım vlla :A @sokak sanati
bilmem valla bir tuhaflık var bizde :)

ben kim milleti kırmak kim:) ben insanları kırmayı başarıyorsam bu insanların kırılmak için bahane aradığına işarettir yoksa benim birini kırmam mümkün değil :)

bilmem valla bir tuhaflık var bizde :)
Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım :A

(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı. :A Arada tısslıyorum :A)

Yani kendisi kaşındı mı diyorsun tam anlamadım :A

(@mrt-06 ile çok takıldım bu aralar yılanlık bulaştı. :A Arada tısslıyorum :A)
kesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmaz :) sende yangına benzinmi döküyon la ne halt karıştırıyon belli değil bir yerinde dur :)

kesinlikle öyle bişey demem hele bir bayana asla söylemem ama sap olsa söyleyebilirim yani sorun olmaz :) sende yangına benzinmi döküyon la ne halt karıştırıyon belli değil bir yerinde dur :)
Bugün kendimden rahatsızım ülke gündemi de bu aralar suhuletli. Kanım kaynıyor :A