Nisan 2015'te Başlayacak Yabancı Diziler

Lost'un sonunu öğrendim ya.

GOT'a yakında başlayacağım, Orphan Black de ilgimi çekti hareketli bir dizi galiba.

Lost'un sonunu öğrendim ya.

GOT'a yakında başlayacağım, Orphan Black de ilgimi çekti hareketli bir dizi galiba.
Lost'un sonunu izleyenler bile tam olarak bilmiyor.

Bu forumda Lost'u izleyen neredeyse herkes sonunu bilerek izlemiştir ama en sevdiğimiz diziler arasına girmesine kesinlikle engel değil.

Bedduan onu hatırlattı hocam. @yatutarsa

Ben onu bunu bilmem. 5 sezon izle sonra saçma sapan Son yapıp kandirsinlar seni. Hiç iyi bakamıyorum olaya.

Yok 20 dakika izledim arkadan arkadaş dedi sonunda her şey rüya çıkıyor dedi bıraktım.
@yatutarsa

Bedduan onu hatırlattı hocam. @yatutarsa

Ben onu bunu bilmem. 5 sezon izle sonra saçma sapan Son yapıp kandirsinlar seni. Hiç iyi bakamıyorum olaya.
Şöyle söyleyim dizide onlarca hatta yüzlerce gizem ögesi var. İlk sezonlardakilerin hemen hepsi zaten çok önceden çözülüyor. Sonlara doğru bozduğu doğru fakat o hali bile çoğu diziyi katlar.

Ben bırak sonunu tüm olayları bildiğim halde tekrar izleyeceğim mutlaka ileride.

parlağı buldu nasıl kunçun kunçun ediyor

@yatutarsa sen Dexter'ada efsane diyordun.ss Sana güvenilip dizine başlanmaz.
@OzaN başlamam muhtemelen. Zaten kaza sahnesinden çok etkilenmemistim.

efsane tabii... benim önerdiğim dizi kötü çıkmaz

daha 20 dk izlemiştin ilerde ne aşklar maceralar olaylar olaylar ohooo...

Önerdiğin bir dizi ensest psikopatı anlatıyor diğerinin saçmalığını anlata anlata bitiremedim zaten.
Bir Outlander var öneripte iyi çıkan.

Aa neleri kötü be .ss .ss
Empireyi izliyon zati the vampire Diariesi izlemezsin arrowuda izlemezsin diye dusunursek the flashi izle 😉
Orphani izliyosun zaten

Daha ne kaldı

Yok Orphan'ı izlemiyorum. The Flash izlenmez. Arrow'u 3 bölüm izledim ıyyykk yani.