Nisan 2015'te Başlayacak Yabancı Diziler

fantastik dizilere yer veriyorsa benle @Çiğdem- olympus a kesinlikle başlarız kaçmaz dizi :) @xemrexxx de büyük ihtimal başlar şimdiden konusunun açılması lazım bence :) @OzaN olympus a dört kişi ortak girişiyoruz konusunu açmayı unutmazsın umarım :))

the flash ıda izle onuda belki seversin :)

tamda onu diyordum yukarda senin mesajını görmemişim olympus kaçmaz :))
tmm canım izlerim

Da Vince'de başlardı eskidenama bü yıl tarih hala belli degil.:( Güzel diziler başliyor. Özellikle Got heyecanla bekleniyor.:X
outlander ı heyecanlanmadanmı bekliyorsun :) herşeyi bırak bir kere claire e ayıp :)

Dominion vardı izliyor muydun ? :D
hayır izlemiyordum malesef :) ben bu kanalda bir diziye başlamışmıydım tam hatırlamıyorumda sanki izlediğim bir dizisi vardı ama şimdi aklımda uçmuş :)

Winter is coming.

dnVv8X.png

Bilmiyorum @destere . Hala 2015 yazıyor her yerde yayın tarihi için. :(
Orada D Vince ve Got var iken Outlander'ı sayasim gelmedi.:X

@xemrexxx olymus a başlayacağız diyoruzda afişini gördüm dizinin afiş çok tırt bişeye benziyor:) @Çiğdem- in the flash ındaki ergenik benzeri bir başoğlan gördüm sanki :))

dizi @Forumdash ın dönüşünü bekliyor sanırım :))

oysa ne hayal etmiştim eski yunan mitolojisiyle alakalı kaliteli bir dizi bekliyordum :) halada bekliyorum belki rome gibi bir kalite görürüz :)
burada sana çok güzel bir küfür ederdim ama cezası var:))) rome dizisi 10 bölüme 107 milyon harcayıp aşırı kaliteden bitmiş öylesini syfy kanalından mı bekliyon :F

burada sana çok güzel bir küfür ederdim ama cezası var:))) rome dizisi 10 bölüme 107 milyon harcayıp aşırı kaliteden bitmiş öylesini syfy kanalından mı bekliyon :F
kanalın batsın bamyagül :)) madem bir foka benzetmeyeceksiniz diziyi, bari yunan mitolojisine el atıp rezil etmeyin:)))

Son düzenleme:
@Çiğdem- bizim cw the messengers diye dizi yapıyormus inşallah fantastiktir :)
Orphana az kaldı :Z