süprizi tahmin edebiliyorum
süprizi tahmin edebiliyorum
senden bir gün oy alacağım aklıma bile gelmezdi teşekkürler
Benimde birgün sana oy vereceğim aklıma gelmezdisenden bir gün oy alacağım aklıma bile gelmezdi teşekkürler
eyvallah sağolBenimde birgün sana oy vereceğim aklıma gelmezdiama doğruya doğru forumun önemli üyelerinden birisin
yakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence
Neden boşa gitmiş olsun ki ayrıca sen beni mi takip ediyosun ya nereye yazsam ordasınyakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence)
Gurup değil grup.
Kendin oy vermedin,oy verene bari mani olmayakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence)
oyların boşa gitmesin diyorumNeden boşa gitmiş olsun ki ayrıca sen beni mi takip ediyosun ya nereye yazsam ordasın
Niye boşa gitsin ya ayrıca giderse de benim oylarım boşa gitmiş olacakoyların boşa gitmesin diyorum)
ben adaletli davranıyorum her zamanKendin oy vermedin,oy verene bari mani olma
aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdiZor bir oylama gibi. Ama ben daha yeni arkadaşlarımın biraz daha öne çıktığını gördüğüm için oylarımı @Harunnn60 ve iki sürpriz isme kullanıyorum.
çok teşekkür ederim abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?