süprizi tahmin edebiliyorum
süprizi tahmin edebiliyorum
senden bir gün oy alacağım aklıma bile gelmezdi teşekkürler
Benimde birgün sana oy vereceğim aklıma gelmezdi ama doğruya doğru forumun önemli üyelerinden birisinsenden bir gün oy alacağım aklıma bile gelmezdi teşekkürler
eyvallah sağol senle zaten hep gs-fb konusunda kapışırdık başka bi sorun yoktu iki fanatik bir araya gelince tartışma kaçınılmazdırBenimde birgün sana oy vereceğim aklıma gelmezdi ama doğruya doğru forumun önemli üyelerinden birisin
yakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence )
Neden boşa gitmiş olsun ki ayrıca sen beni mi takip ediyosun ya nereye yazsam ordasınyakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence )
Gurup değil grup.
Kendin oy vermedin,oy verene bari mani olmayakup haricinde diğer arkadaşlara oy vermeseydinde olurdu @sürgünüm ve takas kazanmıştı zaten oyların boşa gitmiş değiştir bence )
oyların boşa gitmesin diyorum )Neden boşa gitmiş olsun ki ayrıca sen beni mi takip ediyosun ya nereye yazsam ordasın
Niye boşa gitsin ya ayrıca giderse de benim oylarım boşa gitmiş olacakoyların boşa gitmesin diyorum )
ben adaletli davranıyorum her zaman herkes bir kez kazanmalı en azından, kazanana yağmurlu havada su yok bir dahaKendin oy vermedin,oy verene bari mani olma
aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdiZor bir oylama gibi. Ama ben daha yeni arkadaşlarımın biraz daha öne çıktığını gördüğüm için oylarımı @Harunnn60 ve iki sürpriz isme kullanıyorum.
çok teşekkür ederim abi