Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güzel bir değerlendirme olmuş evet çok hırslıyımdır. :GDG: baya 5 almışım maşallah. :GDG: beni sevdiğini biliyordum Furkan, sevmezsen Çağlar ölür biliyorsun.

Not: bundan sonra iddaa oynarken bana soruyorsunuz dün ki Sivas bugün bjk ve bursa maçlarını bildim. :mge:

6 kategoride 5 aldin

Seni severim tabi ki, dizimi tehlikeye atmam

Forumda bazı gruplaşmalar var ve bunlar beni rahatsız ediyor, anketin şu anki halini pek mantıklı görmüyorum. Sanırım düşüncelerim genelden çok farklı.

Fks14 güzel bir çalışma olmuş.
TNS, TİAK gibi gündemimizin ön sıralarında yer alan konulara gönderme yapman iyi olmuş.
Sıralamanı da fena bulmadım.
Herkes için bu kadar emek vermen takdire şayan.

Tesekkür ederim endgame begendigin için. Herkes için emek veririm elbette, sonuçta birine oy vermek kolay ama bunun açiklamasini da yapilmasi gerek diye düsünüyorum.

Anket sonuçlarina sasiriyorum diyebilirim, dedigin gibi gruplasmalar var. Ama ben oyumu hakeden kisiye kullandim. Daha önce de dedigim gibi; destere veya Kaan'a da kullanmak isterdim ama 1 oy kullanma hakkimiz var. Fakat her seferinde belli gruplasmalar belli bir kisiye böyle oy atacaklarsa baska bir anket yöntemi bulmamiz gerek diye düsünüyorum.

dedim beni de bi gruba alın d,ye o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...