Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu ne ? Herkes arkadaşına, daha doğrusu grubuna veriyor. :)

her ay o şekilde oluyo kim olsa arkadasına verir zaten :D onun için böyle oylamalar olmamalı bence :T:

her ay o şekilde oluyo kim olsa arkadasına verir zaten :D onun için böyle oylamalar olmamalı bence :T:

2 ay önce de, geçen ayda böyle olmustu. Dedigim gibi gelecek ay baska bir anket yapmayi düsünüyorum. Böyle devam etmemeli kanimca.

2 ay önce de, geçen ayda böyle olmustu. Dedigim gibi gelecek ay baska bir anket yapmayi düsünüyorum. Böyle devam etmemeli kanimca.

ne olmuştu söyleyin bilelim haketmeyen biri mi seçildi geçen ay arslan bey ondan önceki ay ben seçilmiştim ikimizde sonuna kadar hakettik

ne olmuştu söyleyin bilelim haketmeyen biri mi seçildi geçen ay arslan bey ondan önceki ay ben seçilmiştim ikimizde sonuna kadar hakettik

Hep KVP grubu seçilmiş. :D Hak etmediklerini söylemiyorum, yine durumu söylüyorum. :)

Ben haketmediniz diye dedigimi hatirlamiyorum. Haketmissinizdir ama sürekli ayni kisiler sürekli ayni kisiye oy veriyorlar. Demek istedigim, altini çizmek istedigim nokta bu. :)

Ben haketmediniz diye dedigimi hatirlamiyorum. Haketmissinizdir ama sürekli ayni kisiler sürekli ayni kisiye oy veriyorlar. Demek istedigim, altini çizmek istedigim nokta bu. :)
sen bana hiç oy verdin mi veya diğerleri ee benim arkadaşlarımında başka birine oy vermesini mi bekliyosunuz geçecen bu ayakları

sen bana hiç oy verdin mi veya diğerleri ee benim arkadaşlarımında başka birine oy vermesini mi bekliyosunuz geçecen bu ayakları

Ben anketlerde her ay belirledigim birisine vermiyorum ki? Bu ay Polyanna ~'ya verdim, geçen ay Orcun_22'ye, Subat ayinda endgame ve Ocak ayinda da Arslan Bey'e verdim oyumu takas. Neyse bunun tartismasini yapmak saçma bence. :)

Ben ilk kez oy kullandım sanırım. :) Daha önce kullanmamıştım, rahat bir sonunculuk almıştım. :D

Ben anketlerde her ay belirledigim birisine vermiyorum ki? Bu ay Polyanna ~'ya verdim, geçen ay Orcun_22'ye, Subat ayinda endgame ve Ocak ayinda da Arslan Bey'e verdim oyumu takas. Neyse bunun tartismasini yapmak saçma bence. :)

ee daha ne bak bana 1 kez bile oy vermemişsin ne bekliyon şunu söylim senden oy moy beklemem zaten

ee daha ne bak bana 1 kez bile oy vermemişsin ne bekliyon şunu söylim senden oy moy beklemem zaten

Degerlendirmemde sana "yöneticilere saygi/sevgi" kategorinde karsi çiktigin oyun cevabini kendin yazdigin mesajla bulmus oldun sanirim. :)

Oylama bu aksam sona eriyor..

takas kendin diyosun siz verdinizmiki bizden oy bekliyosun diye demekki gerçekten hakeden değil arkadasları fazla olan kazanıyo bu yüzden oylama kalkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,759
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir