Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenation: Forum içinde aktifligiyle ve oyunlara olan ilgisiyle büyük dikkat çeken üyemizdir. Sevilen ve sevdiren bir üye. Gayet iyi konular açiyor, herkese saygili davranmaya çalisiyor.

destere: Mütevazi, espiritüel, kibar ve komik bir üye. Yaptigim her seyi destekleyen, beni hiç bir defa kirmayan ve beni gerçekten bir arkadas olarak sevdigini hissettiren bir üyemiz. Kendisini çok basarili buluyorum bir Favori Üye olarak.

kaan955: Son derecede nazik, kibar ve sabirli bir üyemiz. Emege saygisizlik yapmayan, Türkçeyi çok iyi kullanan ve oyunlara büyük ilgi gösteren bir Favori Üye. Turnava organizasyonlarda son derecede basarili ve iyi bir üye.

Orcun_22: Saygili, sevgili, cömert bir üye. Projelerimi destekleyen ve bana bugüne kadar hiç saygisizlik yapmayan bir üye. Kate Upton hayranidir kendisi.

Polyanna ~: Iyi yürekli, eglenceli, bonkör ve sevgili bir üye. Bazen çok kiskanctir ve bazen amacina ulasmasi için yapmadigi sey yoktur. :D Kendisi bu ay çok basariliydi ve çok aktifti bu ankette yer alan herkes gibi.

takas: Kendisi beni sevmesede, ona hiç bir zaman nefretlik duymadim. Kurtlar Vadisi Pusu ' Fatmagül'ün Suçu Ne tartismalarimiz hiç olmadi desem yeridir, bazen fikirlerimiz uyusmuyor bu da çok normal bence. Kendisine ankette basarilar diliyorum.

DEĞERLENDİRME - PUANLAR:

5 üzerinden puan verildi her kategoride!

Nisan Ayı Aktiflik:
Cenation: 4
destere: 5
kaan955: 4
Orcun_22: 4
Polyanna ~: 5
takas: 5

Nisan Ayı Mesaj Yazma:
Cenation: 5

Nisan Ayı Konu Açma:
destere: 3
kaan955: 3
takas: 4

Nisan Ayı TOTAL Değerlendirme (Üyeler Saygı/Sevgi):
destere: 4
kaan955: 5
Orcun_22: 5
Polyanna ~: 4
takas: 3

Nisan Ayı A/B Değerlendirme (Moderatörlere Saygı/Sevgi):
Nisan Ayı SBT Değerlendirme (Süper Moderatörlere Saygı/Sevgi):
takas: 3

Nisan Ayı TNS Değerlendirme (OzaN'a Saygı/Sevgi):

Nisan Ayı TİAK Değerlendirme (Mesaj Teşekkür)
Polyanna ~: 4

SıraÜye AdıOy SayısıOy Oranı
1.Polyanna ~3817,76%
2.destere3717,29%
3.Orcun_223616,82%
4.kaan9553516,36%
5.Cenation3516,36%
6.takas3315,42%

güzel bir değerlendirme olmuş evet çok hırslıyımdır. :GDG: baya 5 almışım maşallah. :GDG: beni sevdiğini biliyordum Furkan, sevmezsen Çağlar ölür biliyorsun. :d

Not: bundan sonra iddaa oynarken bana soruyorsunuz dün ki Sivas bugün bjk ve bursa maçlarını bildim. :mge: :d

güzel bir değerlendirme olmuş evet çok hırslıyımdır. :GDG: baya 5 almışım maşallah. :GDG: beni sevdiğini biliyordum Furkan, sevmezsen Çağlar ölür biliyorsun. :d

Not: bundan sonra iddaa oynarken bana soruyorsunuz dün ki Sivas bugün bjk ve bursa maçlarını bildim. :mge: :d

6 kategoride 5 aldin :D

Seni severim tabi ki, dizimi tehlikeye atmam :d

Forumda bazı gruplaşmalar var ve bunlar beni rahatsız ediyor, anketin şu anki halini pek mantıklı görmüyorum. Sanırım düşüncelerim genelden çok farklı. :)

Fks14 güzel bir çalışma olmuş. :) TNS, TİAK gibi gündemimizin ön sıralarında yer alan konulara gönderme yapman iyi olmuş. :D Sıralamanı da fena bulmadım. :) Herkes için bu kadar emek vermen takdire şayan. :)

Forumda bazı gruplaşmalar var ve bunlar beni rahatsız ediyor, anketin şu anki halini pek mantıklı görmüyorum. Sanırım düşüncelerim genelden çok farklı. :)

Fks14 güzel bir çalışma olmuş. :) TNS, TİAK gibi gündemimizin ön sıralarında yer alan konulara gönderme yapman iyi olmuş. :D Sıralamanı da fena bulmadım. :) Herkes için bu kadar emek vermen takdire şayan. :)

Tesekkür ederim endgame begendigin için. Herkes için emek veririm elbette, sonuçta birine oy vermek kolay ama bunun açiklamasini da yapilmasi gerek diye düsünüyorum.

Anket sonuçlarina sasiriyorum diyebilirim, dedigin gibi gruplasmalar var. Ama ben oyumu hakeden kisiye kullandim. Daha önce de dedigim gibi; destere veya Kaan'a da kullanmak isterdim ama 1 oy kullanma hakkimiz var. Fakat her seferinde belli gruplasmalar belli bir kisiye böyle oy atacaklarsa baska bir anket yöntemi bulmamiz gerek diye düsünüyorum.

dedim beni de bi gruba alın d,ye o kadar:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...