Bu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galibaAramıyorsun zaten, erkek gözüyle bile ben gördüysem sen hayda hayda görürsün![]()
Bu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galibaAramıyorsun zaten, erkek gözüyle bile ben gördüysem sen hayda hayda görürsün![]()
Zıplıyor işteBu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galiba@destere
senin bu deyyusu öldürdü jessikamÇok özleyecem ayoll , yer, muhakkak hissedilecektir![]()
![]()
![]()
Yerine bir parlak gelmiş @Forumdash hemen göz koymuş fotosunu at dedim kıskanırım dedisenin bu deyyusu öldürdü jessikamboşuna bekliyorsun kilgrave i
![]()
Hem göz koyuyorum hem kısaknıyorum
Benimle paylaşmıyorsun işte kıskandığın içinHem göz koyuyorum hem kısaknıyorumÇok enteresanım
![]()
jessica bana söz verdi artık benim haricimde erkek sineğin bile yanında geçmeyecek
Kafanı kırar inşjessica bana söz verdi artık benim haricimde erkek sineğin bile yanında geçmeyecek![]()
valla kırar öyle bir tip var kadındaKafanı kırar inş![]()
![]()
![]()
Paylaşmak güzeldir
Paylaşmak güzeldirSen ne paylaşcan benle
![]()
destere i paylaşmamı bekliyorsan beklemevalla kırar öyle bir tip var kadındaama pek kaçma taraftarı değilim
![]()
Yok o senin taşınmaz malın zatendestere i paylaşmamı bekliyorsan bekleme![]()
![]()
![]()
Yok o senin taşınmaz malın zaten
Spoi yedim ilk bölümdenDiziyi araştırken
Kilgrave ilk bölümde var. Luke öküzü de var @destere
jessicaya güveniyorum tekrar imha edecektir her ikisinide
Adamı görünce sevinç çığlıkları atacaktım @Forumdash elimden aldıjessicaya güveniyorum tekrar imha edecektir her ikisinide![]()
O da benden cıbıl heriflerin resimlerini istemesin@Forumdash ın konu açmasını yasaklayalım başka türlü dizilerde heyecan kalmayacak![]()
sen ne iş çeviriyon ya şu anda hangi diziyi izliyorsun bu gece stranger ı bitiririm artık TWD ye geçeyim diyorum @Çiğdem- beni bekliyor onunla izleyecekmişiz başbaşaO da benden cıbıl heriflerin resimlerini istemesin![]()