Bu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galiba @destereAramıyorsun zaten, erkek gözüyle bile ben gördüysem sen hayda hayda görürsün
Bu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galiba @destereAramıyorsun zaten, erkek gözüyle bile ben gördüysem sen hayda hayda görürsün
Zıplıyor işteBu kadın uçacak gibi sankı binadan öyle atlıyor normalde uçuyordu ama kadının dövüşmek dısında hiç özel yeteneğini görmedik , bu sezon görücez galiba @destere
senin bu deyyusu öldürdü jessikam boşuna bekliyorsun kilgrave iÇok özleyecem ayoll , yer, muhakkak hissedilecektir
Yerine bir parlak gelmiş @Forumdash hemen göz koymuş fotosunu at dedim kıskanırım dedisenin bu deyyusu öldürdü jessikam boşuna bekliyorsun kilgrave i
Hem göz koyuyorum hem kısaknıyorum Çok enteresanımYerine bir parlak gelmiş @Forumdash hemen göz koymuş fotosunu at dedim kıskanırım dedi
Benimle paylaşmıyorsun işte kıskandığın için @destereHem göz koyuyorum hem kısaknıyorum Çok enteresanım
jessica bana söz verdi artık benim haricimde erkek sineğin bile yanında geçmeyecekBenimle paylaşmıyorsun işte kıskandığın için @destere
Kafanı kırar inşjessica bana söz verdi artık benim haricimde erkek sineğin bile yanında geçmeyecek
valla kırar öyle bir tip var kadında ama pek kaçma taraftarı değilimKafanı kırar inş
Paylaşmak güzeldir Sen ne paylaşcan benle
destere i paylaşmamı bekliyorsan beklemevalla kırar öyle bir tip var kadında ama pek kaçma taraftarı değilim
Yok o senin taşınmaz malın zatendestere i paylaşmamı bekliyorsan bekleme
Yok o senin taşınmaz malın zaten
Spoi yedim ilk bölümden Diziyi araştırken Kilgrave ilk bölümde var. Luke öküzü de var @destere
jessicaya güveniyorum tekrar imha edecektir her ikisinide
Adamı görünce sevinç çığlıkları atacaktım @Forumdash elimden aldıjessicaya güveniyorum tekrar imha edecektir her ikisinide
O da benden cıbıl heriflerin resimlerini istemesin@Forumdash ın konu açmasını yasaklayalım başka türlü dizilerde heyecan kalmayacak
sen ne iş çeviriyon ya şu anda hangi diziyi izliyorsun bu gece stranger ı bitiririm artık TWD ye geçeyim diyorum @Çiğdem- beni bekliyor onunla izleyecekmişiz başbaşa fındık kıra kıra bölümleri tüketirizO da benden cıbıl heriflerin resimlerini istemesin