Ama cesaretini seviyorum bunu bana söyleyen ilk kişisin sevdim seni yeğen.Gece görürsün aslanım.![]()
Ama cesaretini seviyorum bunu bana söyleyen ilk kişisin sevdim seni yeğen.Gece görürsün aslanım.![]()
Fakat burda yanlışın var bana göre. Bu kadın yaptığı şeyden ötürü bedelini ödedi, 2.5 yıl ceza evinde yattı, mal varlıkları uçtu gitti, hayatı mahvoldu ve fazlasıyla pişman oldu, ki bunu söylemlerinden anlıyoruz. İnsanları geçmişiyle yargılamak, bu şekilde toplum için torbacı diye küçük düşürmek doğru değil. Bu ünlü de olsa aynı şey olmasa da. Haaa aynı pisliği yapmaya devam etse evet bu söyleme hiçbir şey demezdim ama hapisten yeni çıkmış bir insana bu ifadeyi kullanmak bana göre insalık dışı bir hareket.Görende adamın yanlış söylediğini sanacak. Nasıl Sebze-meyve satana manav, et satana kasap deniyorsa uyuşturucu satana da Torbacı denir bu kadar basit. Sırf kadın önlü diye arkasında durmak doğru değil. Doğrularımız kişiden kişiye değişmemeli. Nihat bunu başka bir uyuşturucu satıcısına söylese (sıradan birine) herkes takdir eder ama konu Torbacı deniz oldu mu her şey değişiyorMUŞ onu anladım.
Fakat burda yanlışın var bana göre. Bu kadın yaptığı şeyden ötürü bedelini ödedi, 2.5 yıl ceza evinde yattı, mal varlıkları uçtu gitti, hayatı mahvoldu ve fazlasıyla pişman oldu, ki bunu söylemlerinden anlıyoruz. İnsanları geçmişiyle yargılamak, bu şekilde toplum için torbacı diye küçük düşürmek doğru değil. Bu ünlü de olsa aynı şey olmasa da. Haaa aynı pisliği yapmaya devam etse evet bu söyleme hiçbir şey demezdim ama hapisten yeni çıkmış bir insana bu ifadeyi kullanmak bana göre insalık dışı bir hareket.
Mesela FETÖ konusundan örnek verelim 17-25'den önce Fetullah'ı destekleyen herkese şimdi FETÖ'cü mü diyoruz? Geçmişte yapılan yanlışlardan dönülüp bu yapıya nasıl karşı çıkanlar şimdi FETÖ'cü değil ama buna karşın hala aynı yanlışı yapanlara da FETÖ'cu diyoruz.
Yani önemli olan yanlıştan dönmektir, sen bir yanlış yaptıysan hep o yanlıştan ötürü alnına damga vuramaz kimse...