Nihat Doğan'dan Deniz Seki'ye 'Torbacı' Çıkışı!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Beyaz TV'de her sabah yayınlanan magazin programı 'Söylemezsen Olmaz'da yorumculuk yapan Nihat Doğan yaptığı çıkışlarla gündeme gelmeye devam ediyor!

Doğan'ın geçtiğimiz günlerde ceza evinden çıkan ünlü şarkıcı Deniz Seki için sosyal medya hesabından "torbacı" demesiyle büyük tepki topladı. Gardiyanlara yönelik “alçaklar” hakaretinde bulunan ve 133 gardiyanın dava açmasıyla şok olan Doğan, bir süre önce de Sıla ve Halil Sezai’yi hedef almasıyla gündeme gelmişti. İşte o tweet;

nihatdogan.jpg

Şu terbiyesiz ve saygısız insanın haber olması bile çok saçma. Şovcunun teki arkadaş. Özgecan Aslan olayıyla gözümden düştü, All Star'dan da çekilmişti zaten. Sonra gidip özür diledi, ağladı. Adam gibi lafının arkasında dur bare.

Davut Güloğlu neyse bu da odur. Gündem olmak için saçma sapan konuşan ve benim gözümde bir gram değeri olmayan insanlar.

Şu terbiyesiz ve saygısız insanın haber olması bile çok saçma. Şovcunun teki arkadaş. Özgecan Aslan olayıyla gözümden düştü, All Star'dan da çekilmişti zaten. Sonra gidip özür diledi, ağladı. Adam gibi lafının arkasında dur bare.

Davut Güloğlu neyse bu da odur. Gündem olmak için saçma sapan konuşan ve benim gözümde bir gram değeri olmayan insanlar.
Şu tweetlerini bulmuşlar. :F
nihatdogan3.jpg

nihatdogan2.jpg

Acun çıkardı kadrodan o çıkmadı.:F

Ya biri çıksa da şu adama doğrasa testere ile var ya valla davul zurna oynarım o derece. Tmm ben de Deniz Sekinin yaptığı şeyleri onaylamam ama bunu söylemenin bir edebi adabı var. Nefes alması bile bu dünyaya büyük zarar bir şey. Kişi diyemiyorum çünkü o bir ŞEY

Görende adamın yanlış söylediğini sanacak. Nasıl Sebze-meyve satana manav, et satana kasap deniyorsa uyuşturucu satana da Torbacı denir bu kadar basit. Sırf kadın önlü diye arkasında durmak doğru değil. Doğrularımız kişiden kişiye değişmemeli. Nihat bunu başka bir uyuşturucu satıcısına söylese (sıradan birine) herkes takdir eder ama konu Torbacı deniz oldu mu her şey değişiyorMUŞ onu anladım.

İnsanlar hatalarından ders almalılar ki eminim Deniz Seki de oldukça pişmandır. Nihat Doğan her zaman ki gibi prim peşinde.

Deniz Sekinin yaptıkları tabiki yanlış ama oda cezasını çekmiş oldu Nihat Doğan'ın bu konuşmaları prim yapmaktan başka bir durum değil,çok saçma bir yorum yapmış