Teşekkürler.Geç de olsa doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
Takım tutmuyorum.Hangi takımlısınız?
Teşekkürler.Geç de olsa doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
Takım tutmuyorum.Hangi takımlısınız?
Çok teşekkür ediyorum.Bir miktar geç kaldım ama kutlamamak olmaz elbette... Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı seneler dilerim.Yeni yaşında severek izlediğin hiçbir dizi final yapmasın...@Aserat
Hep aynı şeyleri mi hediye edeceğiz, değişiklik olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 98056
Nice yıllar dilerim 🙂🙏
Teşekkürler.
Önemli değil düşünmen yeter.
Lisede görüyorduk pek öğrendim diyemem.@Aserat Alles Gute.(Almanca öğreniyordun sanırım, öyle söylediğini hatırlıyorum.)
Geçen yıl çok kötü geçti, umarım bu yıl unutamayacağın bir yıl olur. Sağlık tabii ki öncelikli ama yeni yıldan önce eminim senin de bu yıl gerçekleşmek istediğin hedeflerin olmuştur. Umarım kısa sürede ve iradeli azminle hepsine hakkettiğin şekilde ulaşırsın.
Hediye vermeyi ben pek sevmiyorum aslında, çünkü kalkıp buradan video veya fotoğraf paylaşmak çok klişe hale geldi o yüzden forumdaki hediyenin ben olduğunu düşünüyorum. Malum ben olmasam kime sarıp laf atacaksın ki.
Doğum Günün Kutlu Olsun @Aserat .... Sevdiklerinle geçireceğın mutlu , huzurlu , güzel yılların olsun...
BU DA HEDİYEN... (Benim de beğenerek izlediğim ve sevdiğim oyuncu)
Ekli dosyayı görüntüle 98075
Teşekkürler ikinize de.Doğum Günün Kutlu Olsun.
Tüm sevdiklerinle birlikte Sağlık dolu,Sevgi Dolu,Huzur Dolu Yıllar diliyorum sana...
Ekli dosyayı görüntüle 98076
İyi Yaşlar Diliyorum.
Herşey Gönlünce Olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?