Hem sözlerin hem de hediyeler için çok teşekkür ederim hepsi harika. Düşüncelerimiz karşılıklı.Geçti sanırım ama kutlayayım yine de.
Doğum günün kutlu olsun canım. Arada bir sinir etsen de beni, forumun neşelerindensin. İyi ki varsın ve seviliyorsun bunu bil. Nice mutlu yıllara. @Aserat
Hediyelerin.
Ekli dosyayı görüntüle 98025
Ekli dosyayı görüntüle 98026
Teşekkürler canım.Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. @Aserat
Hediyeli olan mesajı atlamışsınTeşekkürler.
2 mesaj atlamış üstelik @AseratHediyeli olan mesajı atlamışsın
Etiketlemediğim için görmedin galiba benim mesajı çünkü diğerlerine cevap vermişsin @AseratForuma üye olmadan en çok dikkatimi çeken üyelerin başındaydın ve genelde dizi zevklerini de beğeniyorum. Senle futbolda yorum yapmak nasıl olurdu diye merak ediyorum doğrusu
Yeni yaşının sana mutluluk getirmesini diliyorum. İyi ki doğdun.
Gelelim hediye aşamasına.
Bu şiiri bu sahneyi unutmak imkansız olsa gerek
Gülse Birsel sevdiğine göre Yalan Dünya'yı da mutlaka seviyorsundur diye düşünüyorum.
Binnur Kaya Burcu Biricik ile kapanışı yapalım.
Aa kusura bakma gözümden kaçmış. Futboldan hiç anlamam o yüzden dizilerden devam artık. Hediyelerim de çok güzel teşekkürler.Foruma üye olmadan en çok dikkatimi çeken üyelerin başındaydın ve genelde dizi zevklerini de beğeniyorum. Senle futbolda yorum yapmak nasıl olurdu diye merak ediyorum doğrusu
Yeni yaşının sana mutluluk getirmesini diliyorum. İyi ki doğdun.
Gelelim hediye aşamasına.
Bu şiiri bu sahneyi unutmak imkansız olsa gerek
Gülse Birsel sevdiğine göre Yalan Dünya'yı da mutlaka seviyorsundur diye düşünüyorum.
Binnur Kaya Burcu Biricik ile kapanışı yapalım.
@Aserat Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Hepinize çok teşekkürler.Allah bundan sonraki ömrünü, öncekinden hayırlı eylesin.
Evet çok beğendim tekrar teşekkürler.
Hangi takımlısınız?Aa kusura bakma gözümden kaçmış. Futboldan hiç anlamam o yüzden dizilerden devam artık. Hediyelerim de çok güzel teşekkürler.
Hepinize çok teşekkürler.