Nice Yaşlara Aserat 🎊🎈🎁🎂

Geçti sanırım ama kutlayayım yine de.

Doğum günün kutlu olsun canım. :bhr: Arada bir sinir etsen de beni, forumun neşelerindensin. :Z İyi ki varsın ve seviliyorsun bunu bil. :A Nice mutlu yıllara. :Z @Aserat

Hediyelerin. :bhr:

D5CCBD4D-F199-47FA-B01E-170E8DC30826.jpeg

1610748505503.jpeg

• Harika
Reactions: Aserat
  • Harika
Reactions: Özgür
Foruma üye olmadan en çok dikkatimi çeken üyelerin başındaydın ve genelde dizi zevklerini de beğeniyorum. Senle futbolda yorum yapmak nasıl olurdu diye merak ediyorum doğrusu :A

Yeni yaşının sana mutluluk getirmesini diliyorum. İyi ki doğdun.

Gelelim hediye aşamasına.

Bu şiiri bu sahneyi unutmak imkansız olsa gerek :A

Gülse Birsel sevdiğine göre Yalan Dünya'yı da mutlaka seviyorsundur diye düşünüyorum.

Binnur Kaya Burcu Biricik ile kapanışı yapalım.

• Harika
Reactions: Aserat
Foruma üye olmadan en çok dikkatimi çeken üyelerin başındaydın ve genelde dizi zevklerini de beğeniyorum. Senle futbolda yorum yapmak nasıl olurdu diye merak ediyorum doğrusu :A

Gülse Birsel sevdiğine göre Yalan Dünya'yı da mutlaka seviyorsundur diye düşünüyorum.

Etiketlemediğim için görmedin galiba benim mesajı çünkü diğerlerine cevap vermişsin @Aserat

Aa kusura bakma gözümden kaçmış. :( Futboldan hiç anlamam o yüzden dizilerden devam artık. :A Hediyelerim de çok güzel teşekkürler. :bhr: :Z

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu seneler dilerim @Aserat iyi ki doğdun :Z 🎁

@Aserat Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah :love1: :Z :bhr:
Allah bundan sonraki ömrünü, öncekinden hayırlı eylesin. :)
Hepinize çok teşekkürler. :Z