Nice Yıllara Sherlock!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi ki doğdun nice mutlu ve Fav10'lu yıllara.
@Sherlock

Sanırım Çukur'da çalan bir şarkıydı o yüzden hediyeyi beğeneceğini düşünüyorum.

İkinci hediyen:

Vay be aramızda bir gün var he. İyi ki doğdun @Sherlock kaç oldun şimdi?

Reactions: Sherlock
Reactions: Aserat
@Sherlock bey, doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere takımdaşım ve de bölümdaşım

Bu sahneye bayılmıştın, sana ilk hediyem o olsun

Bu da ikinci hediyen

https://giphy.com/x8apGmpYGeFyM

Vaaaay Utku Beyciğim, çok teşekkür ederim. Ne kadar çok yönümüz varmış öyle. Hep beraber Utku beyciğim.

İki hediye de sanat eseri ancak ikincisi... Bir konuda iki adet Emma, düştüm, düşmeye devam ediyorum. Beni zayıf noktamdan vurmaya devam ediyorsunuz.

Reactions: MasacRE
Baktım @MEnes adaşım diyor, @Maskeli Fedai takımdaşım diyor. Dedim benim onlardan ne eksiğim var biz de bölümdaşız ekstradan yani sonuçta

Reactions: Sherlock and MEnes
Yaptılar

Reactions: Sherlock
@Sherlock yoldaşım sana hediye göndermemiştim değil mi. Unutacağımı düşünmemişsindir heralde.
Durum güncellememi görmüştün sanırım bu çılgın kızı paylaşmıştım. Sana son 10 gündür neredeyse her gün dinlediğim bir Billie Eilish şarkısı gönderiyorum. Yani has SANAT gönderiyorum.
Ve yine tekrar ediyorum bu kız daha 14 yaşında şarkı söylemeye başlamış!!! Şuan ise 17 yaşında.

Düşünenin kalbi kurusun adaşım, sen ve hediye vermeyi unutmak... İmkanı yok.
Görmüştüm adaşım, o parçası daha bilindik olduğu için önceden dinlemiştim ancak şimdi attığın sanat eserini dinlemedim daha önce. Sen gönderdiysen has be has sanat eseridir zaten, dinleyeceğim bu muazzam hediyeyi. Teşekkür ediyorum adaşım.