Nice Yıllara Sherlock!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,525
Puanı
1,060

Forumumuzun sevilen, eğlenceli ve çalışkan moderatörü @Sherlock 'un bugün doğum günü. Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte nice nice sağlıklı ve huzurlu yıllara ve bizlerlede nice eğlenceli yıllar dileriz

Hediyelerim:

@Sherlock bey, yeni sistemdeki ilk kutlama konum sana nasipmiş ve senin içinde açmış olduğum ilk konu oldu

@DarkLegenD @Doğu @MasacRE @MEnes hediyeyle donatın buraları
söz sizde

Sanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara...

Reactions: Dosi
Sanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara...
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimi
Hediyeleri rast gele seçtim ve İlker baya iyi seslendirmiş beğendim.

@xemrexxx hediye kap gel

Reactions: Sherlock
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimi
Hediyeleri rast gele seçtim ve İlker baya iyi seslendirmiş beğendim.

@xemrexxx hediye kap gel

Unutmadığın için tekrar teşekkür ederim o zaman, hediyelerim çok iyi. Poyrazcım Karayel muhteşem seslendirmişti o sahnede şarkıyı.

Reactions: Dosi
İyi ki doğdun hamam arkadaşım
Sana bir enteresan bir de muhteşem olmak üzere iki hediyem var

Hamam tası gümüşten

Ve muhteşem ikili ?

@Sherlock doğum günün kutlu olsun adaşım. Nice birlikte mutlu yıllar diliyorum. Bol bol goygoy yapacağımız sanat dolu yıllarımız olsun.

Hediye olarak pc ye geçince veririm sanatsal bir şeyler.

Oooo sayın Gs'li dostumun doğum günüymüş. Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara diliyorum. Umarım arkadaşlığımız uzun yıllar sürer

Muazzam hediyeni veriyorum

Ooooo yiğit adam teşekkür ederim.

Ahahaha. Hediyelere bak be, özellikle ilki beni çok etkiledi. İstemsizce cümlenin devamını tamamlayınca daha da etkileyici bir hal aldı hediyen.
İkinci hediye zaten muazzam, bu akşam şov yapacaklar diye umuyorum.

Reactions: Doğu

Vaaay Sayın Gs’li dostum teşekkür ederim, umarım bahsettiğiniz güzel dilekler gerçekleşir. Hep beraber nicelerine sayın Gs’li dostum, sizsiz olmaz.

Hediyeye bak bee, muazzam.

Reactions: Maskeli Fedai
@Sherlock doğum günün kutlu olsun enescim nice yaşlara diliyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum bundan sonraki hayatın da başarılar diliyorum iyi ki doğdun

Hediyen de Çukurun müziği Gömün beni Çukura bu ara takmış vaziyetteyim sanada armağan edeyim dedim

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abla, hep beraber inşallah.

Hediyem güzelmiş, ilk yayınlandığı zaman çok dinlemiştim. Çukur için yapılan güzel şarkılardan birisi.

Reactions: Angelica