Forumumuzun sevilen, eğlenceli ve çalışkan moderatörü @Sherlock 'un bugün doğum günü. Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte nice nice sağlıklı ve huzurlu yıllara ve bizlerlede nice eğlenceli yıllar dileriz
Hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 64981
Forumumuzun sevilen, eğlenceli ve çalışkan moderatörü @Sherlock 'un bugün doğum günü. Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte nice nice sağlıklı ve huzurlu yıllara ve bizlerlede nice eğlenceli yıllar dileriz
Hediyelerim:
@Sherlock bey, yeni sistemdeki ilk kutlama konum sana nasipmiş ve senin içinde açmış olduğum ilk konu oldu
@DarkLegenD @Doğu @MasacRE @MEnes hediyeyle donatın buralarısöz sizde
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimiSanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara...
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimiHediyeleri rast gele seçtim ve İlker baya iyi seslendirmiş beğendim.
@xemrexxx hediye kap gel
hepi börtdey la sana bu sanat harikasını hediye ediyorumSanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara...
İyi ki doğdun hamam arkadaşımSana bir enteresan bir de muhteşem olmak üzere iki hediyem var
Hamam tası gümüşten
Ekli dosyayı görüntüle 64984
Ve muhteşem ikili ?Ekli dosyayı görüntüle 64983
@Sherlock doğum günün kutlu olsun adaşım. Nice birlikte mutlu yıllar diliyorum. Bol bol goygoy yapacağımız sanat dolu yıllarımız olsun.
Hediye olarak pc ye geçince veririm sanatsal bir şeyler.
Doğum günün kutlu olsun nice film etkinliği dolu yıllara.
Oooo sayın Gs'li dostumun doğum günüymüş. Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara diliyorum. Umarım arkadaşlığımız uzun yıllar sürer
Muazzam hediyeni veriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 64991
hepi börtdey la sana bu sanat harikasını hediye ediyorum ?A
@Sherlock doğum günün kutlu olsun enescim nice yaşlara diliyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum bundan sonraki hayatın da başarılar diliyorum iyi ki doğdun
Hediyen de Çukurun müziği Gömün beni Çukura bu ara takmış vaziyetteyim sanada armağan edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?