Nice Yıllara Sherlock!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,525
Puanı
1,060
64981

Forumumuzun sevilen, eğlenceli ve çalışkan moderatörü @Sherlock 'un bugün doğum günü. Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte nice nice sağlıklı ve huzurlu yıllara ve bizlerlede nice eğlenceli yıllar dileriz :Z

Hediyelerim:

Ekli dosyayı görüntüle 64981
Forumumuzun sevilen, eğlenceli ve çalışkan moderatörü @Sherlock 'un bugün doğum günü. Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte nice nice sağlıklı ve huzurlu yıllara ve bizlerlede nice eğlenceli yıllar dileriz :Z

Hediyelerim:

@Sherlock bey, yeni sistemdeki ilk kutlama konum sana nasipmiş ve senin içinde açmış olduğum ilk konu oldu :Z

@DarkLegenD @Doğu @MasacRE @MEnes hediyeyle donatın buraları :A söz sizde :A

Sanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara... :bhr::Z

• Harika
Reactions: Dosi
Sanırım doğum günümü ilk kutlayan kişi sen oldun, çok teşekkür ederim. Hediyelerim de muazzam. Hep beraber nice yıllara... :bhr::Z
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimi :A Hediyeleri rast gele seçtim ve İlker baya iyi seslendirmiş beğendim.

@xemrexxx hediye kap gel :A

• Harika
Reactions: Sherlock
2 hafta önce tesadüf eseri bir mesajını görmüştüm ve günü gelince açacam diye şartlandırdım kendimi :A Hediyeleri rast gele seçtim ve İlker baya iyi seslendirmiş beğendim.

@xemrexxx hediye kap gel :A

Unutmadığın için tekrar teşekkür ederim o zaman, hediyelerim çok iyi. Poyrazcım Karayel muhteşem seslendirmişti o sahnede şarkıyı. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
İyi ki doğdun hamam arkadaşım :A Sana bir enteresan bir de muhteşem olmak üzere iki hediyem var :A

Hamam tası gümüşten :A
64984

Ve muhteşem ikili ?
64983

@Sherlock doğum günün kutlu olsun adaşım. Nice birlikte mutlu yıllar diliyorum. Bol bol goygoy yapacağımız sanat dolu yıllarımız olsun. :D

Hediye olarak pc ye geçince veririm sanatsal bir şeyler. :A

• Harika
Oooo sayın Gs'li dostumun doğum günüymüş. Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara diliyorum. Umarım arkadaşlığımız uzun yıllar sürer :D
Muazzam hediyeni veriyorum :A
64991

• Harika
İyi ki doğdun hamam arkadaşım :A Sana bir enteresan bir de muhteşem olmak üzere iki hediyem var :A

Hamam tası gümüşten :A
Ekli dosyayı görüntüle 64984

Ve muhteşem ikili ?Ekli dosyayı görüntüle 64983

Ooooo yiğit adam teşekkür ederim. :A

Ahahaha. Hediyelere bak be, özellikle ilki beni çok etkiledi. İstemsizce cümlenin devamını tamamlayınca daha da etkileyici bir hal aldı hediyen. :A İkinci hediye zaten muazzam, bu akşam şov yapacaklar diye umuyorum. :A

• Harika
Reactions: Doğu
Oooo sayın Gs'li dostumun doğum günüymüş. Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara diliyorum. Umarım arkadaşlığımız uzun yıllar sürer :D
Muazzam hediyeni veriyorum :A
Ekli dosyayı görüntüle 64991

Vaaay Sayın Gs’li dostum teşekkür ederim, umarım bahsettiğiniz güzel dilekler gerçekleşir. Hep beraber nicelerine sayın Gs’li dostum, sizsiz olmaz. :Z

Hediyeye bak bee, muazzam. :A

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
@Sherlock doğum günün kutlu olsun enescim nice yaşlara diliyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum bundan sonraki hayatın da başarılar diliyorum iyi ki doğdun :D

Hediyen de Çukurun müziği Gömün beni Çukura bu ara takmış vaziyetteyim sanada armağan edeyim dedim :D

• Harika
@Sherlock doğum günün kutlu olsun enescim nice yaşlara diliyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum bundan sonraki hayatın da başarılar diliyorum iyi ki doğdun :D

Hediyen de Çukurun müziği Gömün beni Çukura bu ara takmış vaziyetteyim sanada armağan edeyim dedim :D

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abla, hep beraber inşallah. :)

Hediyem güzelmiş, ilk yayınlandığı zaman çok dinlemiştim. Çukur için yapılan güzel şarkılardan birisi. :A

• Harika
Reactions: Angelica
@Sherlock bey, doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere takımdaşım ve de bölümdaşım :A

Bu sahneye bayılmıştın, sana ilk hediyem o olsun :A

Bu da ikinci hediyen :bhr:

• Harika