Netflix'ten Doğaüstü Bir Dizi "Stranger Things "

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Forumdash yeni bir haber konusu açtı

Netflix'ten Doğaüstü Bir Dizi "Stranger Things "

stranger-things-netflix-trailer.jpg

Online dizi-film izleme platformu olan Netflix yeni bir diziyle izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrolünü beyazperdeden de tanıdığımız Altın Küre'li yıldız Winona Ryder üstleniyor. 15 Temmuz'da 8 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelecek olan Stranger Things dizisinin yönetmen ve senaristliğini ise Wayward Pines'ın senaristliğini de yapan Matt Duffer, Ross Duffer kardeşler üstleniyor.

Dizinin Konus: Sakin bir kasaba olan Hawkings'te yaşayan Joyce Byres'in oğlunun aniden ortadan kayboluşuyla başlıyor. Bu gizemli kayboluşun peşine düşen aile ve yerel polis bir sonuca ulaşamaz taki yıllar önce aniden kaybolan kız çocugunun tekrar ortaya çıkışına kadar. Bu kayboluşlar devletin gizli projelerimi yoksa doğaüstü bir güç mü?
İşte O Dizinin Fragmanı

stranger-things-poster_1200_1778_81_s.jpg

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Aldığı yorumlara göre hareket ederim konu güzel. :)

Bu arada yakında Netflix'te her hafta yeni bir dizi olacak bu gidişle. :D
Sen şun wayward filan izledin sanırım nasıl diziydi? İlk bölümü boğmuştu beni:(

Değişik bir yapım gibi duruyor, şimdi deyince baktım. :A

Neyse izleriz her türlü, sorun yok. :A
Söz vermeyelim yine ilk bölüm haricinde :F belki beğenmeyiz:F

Önceki adı Montauk idi, değişikliğe gidilmiş demek ki. Doğaüstü olayları bir kenara bırakırsak konusu Gracepoint ile aynı.

Evet o bakıyor:F Parlak oğlanı kaptırcaksın:F @Harunnn60'la sözleşip izleyecektik ama izledi mi bilmiyorum. Güzel dizi bi bak derim:Xama sen yinede ramazandan sonra izle. @xemrexxx izlşyorsa böyle fantastik bir diziyi vardır bi katakullisi:F
bir kere freema var bu kadına deli dolu roller çok yakışıyor gerçi bu dizide o halinden biraz uzak ama olsun:A
upload_2016-6-25_22-43-11.jpeg