Netflix'in İlk Türk Yapımı Dizisinde Başrolü Kim Canlandıracak?

Baya abayı yakmişsin uzanamadiğin ciğeri mundar etmeye çalişiyorsun

Osmanlıya filan gidiyorsa (flashbacklerle) vampire diaries gibi bişey olur
ya da geçen senelerde iptal olan Dracula dizisini çeksinler @xemrexxx

Baya abayı yakmişsin uzanamadiğin ciğeri mundar etmeye çalişiyorsun

Osmanlıya filan gidiyorsa (flashbacklerle) vampire diaries gibi bişey olur
ya da geçen senelerde iptal olan Dracula dizisini çeksinler @xemrexxx
Hhaha hayırr hadi diğerleri neysede @Harunnn60 ve sen yabancı dizi izlemiş süperkahramanları görmüş birisi bu göbekli hantal çağatay tam bir türk işi olmuş hani derlerya türkiyede süperkahraman olsa nasıl olurdu göbekli bıyıklı diye birde bıyık bırakır al sana türk işi süperkahraman

Ben de izlediğim için Çağatay'a savunuyorum ya
2 haftada 3 baklava cıkarırsa napıcaksın?

Bak yaaa! Sen bile hala ne kadar innavator, ileriye yönelik biri oldugumu fark edemediysen ben bişey demiyorum
ayoll zırlamaktan baska ne yaptıkı aksiyonda bu yıl berbat bir performans sergiledi bunu süperkahraman yapıyorlar bukadar berbat aksiyon oynamıs birini mimikleri çok abartılı aa dramı oynuyor ama aksiyondan sınıfta kaldı bu yıl sırf isim avantajıyla gidiyor bu diziye

Sen sanıyormusun Daredevil o aksiyomları çekiyor
Dean mesala nasıl dövüşüyor sanki? Bizimödizide fantastik olcakmiş zaten daredevil ile değil de spn ile kıyasla. Yani Dean'le kıyasla
neyseki dramasını beğenmişsin. Gördün mü karakter olmuş demek

zırlamayı beceriyor
genclik ergen dizilerine geri dönmeli daha aksiyoın mafya dizilerinde inş görmeyiz

yani sende haklısın o bakımdan bakınca ama aras daha çok hak ediyor piskopat olucağu bir yabancı diziyi joker gibi mesala
O rölü oynamişti diye hatırlıyorum
adam oynadiği rolleri tekrar mı oynasın

Dur bak videoyayı göstereyim.

Sonradan bozan dizilerdi o da
demek sen Aras'ı o karakterde başka dizide izlemek istiyon o zaman
bir joker rolu bekliyoruz bıraksınlar torpilli çağatayı sende biliyorsunkı çağatay ismindne dolayı torpilli gidiyor kötüde oynasa fark etmiyor

bir joker rolu bekliyoruz bıraksınlar torpilli çağatayı sende biliyorsunkı çağatay ismindne dolayı torpilli gidiyor kötüde oynasa fark etmiyor
Şu lafı afk yada medcezir zamanı deseydın tmm derdım ama Delibal'dan sonra level atladı adam
delibalı izlemişmiydın?