Baya abayı yakmişsin uzanamadiğin ciğeri mundar etmeye çalişiyorsunYalnız sen sınıfta kaldın ayoll okadar süperkahraman izleyen birisi bu hantala iyi diyorsa matları falan sen boşuna izlemişsin ayoll başrol kadar sende beni hayal kırıklığına uğrattın
tek umudum kötü karakter
Hhaha hayırr hadi diğerleri neysede @Harunnn60 ve sen yabancı dizi izlemiş süperkahramanları görmüş birisi bu göbekli hantal çağatay tam bir türk işi olmuş hani derlerya türkiyede süperkahraman olsa nasıl olurdu göbekli bıyıklı diye birde bıyık bırakır al sana türk işi süperkahramanBaya abayı yakmişsin uzanamadiğin ciğeri mundar etmeye çalişiyorsun
Osmanlıya filan gidiyorsa (flashbacklerle) vampire diaries gibi bişey olur ya da geçen senelerde iptal olan Dracula dizisini çeksinler @xemrexxx
Ben de izlediğim için Çağatay'a savunuyorum ya 2 haftada 3 baklava cıkarırsa napıcaksın?Hhaha hayırr hadi diğerleri neysede @Harunnn60 ve sen yabancı dizi izlemiş süperkahramanları görmüş birisi bu göbekli hantal çağatay tam bir türk işi olmuş hani derlerya türkiyede süperkahraman olsa nasıl olurdu göbekli bıyıklı diye birde bıyık bırakır al sana türk işi süperkahraman
Vlla gözümden düştün ayoll seni birşeyden anlıyor sanıyordumBen de izlediğim için Çağatay'a savunuyorum ya 2 haftada 3 baklava cıkarırsa napıcaksın?
Bak yaaa @Harunnn60 bana ne diyor bu ! Sen bile hala ne kadar innavator, ileriye yönelik biri oldugumu fark edemediysen ben bişey demiyorumVlla gözümden düştün ayoll seni birşeyden anlıyor sanıyordum
ayoll zırlamaktan baska ne yaptıkı aksiyonda bu yıl berbat bir performans sergiledi bunu süperkahraman yapıyorlar bukadar berbat aksiyon oynamıs birini mimikleri çok abartılı aa dramı oynuyor ama aksiyondan sınıfta kaldı bu yıl sırf isim avantajıyla gidiyor bu diziyeBak yaaa! Sen bile hala ne kadar innavator, ileriye yönelik biri oldugumu fark edemediysen ben bişey demiyorum
Sen sanıyormusun Daredevil o aksiyomları çekiyor Dean mesala nasıl dövüşüyor sanki? Bizimödizide fantastik olcakmiş zaten daredevil ile değil de spn ile kıyasla. Yani Dean'le kıyasla neyseki dramasını beğenmişsin. Gördün mü karakter olmuş demekayoll zırlamaktan baska ne yaptıkı aksiyonda bu yıl berbat bir performans sergiledi bunu süperkahraman yapıyorlar bukadar berbat aksiyon oynamıs birini mimikleri çok abartılı aa dramı oynuyor ama aksiyondan sınıfta kaldı bu yıl sırf isim avantajıyla gidiyor bu diziye
zırlamayı beceriyor genclik ergen dizilerine geri dönmeli daha aksiyoın mafya dizilerinde inş görmeyizSen sanıyormusun Daredevil o aksiyomları çekiyor Dean mesala nasıl dövüşüyor sanki? Bizimödizide fantastik olcakmiş zaten daredevil ile değil de spn ile kıyasla. Yani Dean'le kıyasla neyseki dramasını beğenmişsin. Gördün mü karakter olmuş demek
Fantastik gençlere hitap ediyor daaaa kvp yada edho gibi ağır abili dizi değilzırlamayı beceriyor genclik ergen dizilerine geri dönmeli daha aksiyoın mafya dizilerinde inş görmeyiz
yani sende haklısın o bakımdan bakınca ama aras daha çok hak ediyor piskopat olucağu bir yabancı diziyi joker gibi mesalaFantastik gençlere hitap ediyor daaaa kvp yada edho gibi ağır abili dizi değil
O rölü oynamişti diye hatırlıyorum adam oynadiği rolleri tekrar mı oynasınyani sende haklısın o bakımdan bakınca ama aras daha çok hak ediyor piskopat olucağu bir yabancı diziyi joker gibi mesala
ben gıcık oluyordum bu diziye arasıda sevmiyordum zaten içerde sayesinde sevdimO rölü oynamişti diye hatırlıyorum adam oynadiği rolleri tekrar mı oynasın
Dur bak videoyayı göstereyim.
Sonradan bozan dizilerdi o da demek sen Aras'ı o karakterde başka dizide izlemek istiyon o zamanben gıcık oluyordum bu diziye arasıda sevmiyordum zaten içerde sayesinde sevdim
bir joker rolu bekliyoruz bıraksınlar torpilli çağatayı sende biliyorsunkı çağatay ismindne dolayı torpilli gidiyor kötüde oynasa fark etmiyorSonradan bozan dizilerdi o da demek sen Aras'ı o karakterde başka dizide izlemek istiyon o zaman
Şu lafı afk yada medcezir zamanı deseydın tmm derdım ama Delibal'dan sonra level atladı adam delibalı izlemişmiydın?bir joker rolu bekliyoruz bıraksınlar torpilli çağatayı sende biliyorsunkı çağatay ismindne dolayı torpilli gidiyor kötüde oynasa fark etmiyor
aaa arasımın kıymetini bilmiyorlar