Netflix'in İlk Türk Yapımı Dizisinde Başrolü Kim Canlandıracak?

Aras'a bir yan rol kötü karakter verirler belki :A Çağatay da bol bol pataklar onu :Z :A
hhaha aa dizinin ana kötü karakteri aras olursa öyle kurtarırlar ayoll dünyanın neresinde görülmüş hantal göbekli süperkahraman gerçi türklerin süperkahramanıda böyle olur birde bıyık bıraksın tam türk işi süperkahraman :F :F :F @mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60

hhaha aa dizinin ana kötü karakteri aras olursa öyle kurtarırlar ayoll dünyanın neresinde görülmüş hantal göbekli süperkahraman gerçi türklerin süperkahramanıda böyle olur birde bıyık bıraksın tam türk işi süperkahraman :F :F :F @mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60
Abartma sen de biraz kilo fazlası var sadece :A İsterse eski fit haline döner. Şimdi o halinin fotolarını koymayayım buraya, oruçlu oruçlu kendinden geçersin sonra :A

Diğer detayları paylaşayım. :A

Çekimler aralık ayında başlıyormuş. Yayın tarihi ise eylül 2018’miş.
Üstelik sahnelerden bazıları İstanbul’un tarihi yerlerinde (mesela Topkapı Sarayı) çekilecekmiş.
Onun da bir nedeni var.
Çünkü dizinin konusu hem günümüz hem de geçmiş odaklıymış.
Geçmiş dediğim Osmanlı, hatta Fatih Sultan Mehmet dönemi.
Ama hayır, karşımızda yeni bir “Muhteşem Yüzyıl” filan yok.
Ters köşe bir durum var:
Çağatay, doğaüstü güçleri olan bir karakteri canlandıracakmış.
Kendini bir anda Osmanlı’da bulan bir karakter.
Anladınız, tarihi unsurlar da içeren bir “gizem” dizisi geliyor.
Çünkü Netflix’çiler dizinin dünya üzerindeki tüm abonelerine hitap edebilmesi için böyle bir formül bulmuş.
Nihayet popüler bir Türk oyuncuyu mahalle/mafya/büyük zengin aile dizilerinin dışında fantastik bir yapımda izleyebileceğiz yani...

@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @MasacRE-
@Forumdash @mesmeso61

Yalnız sen sınıfta kaldın ayoll okadar süperkahraman izleyen birisi bu hantala iyi diyorsa matları falan sen boşuna izlemişsin ayoll başrol kadar sende beni hayal kırıklığına uğrattın :A

tek umudum kötü karakter :F
Ben Çağatay iyi demedim yahu kilo versin filan dedim. :A

@xemrexxx bu dizinin fanı olabilir baksana canım osmanlı'ya da gidilecekmiş. :A

Çok iyi bir seçim olmuş Çağatay Ulusoy. Bu rol için en uygun isim denilebilir. Oyunculuğunu büyük ölçüde geliştirdi zaten, aksiyon sahnelerinde de çok başarılı. Bu rolünde altından mutlaka kalkacaktır.

Medcezir ve İçerde'nin ardından bu dizisini de mutlaka takip ederim.

Hahahah @Çiğdem- fantastik dizi çekiliyor diye çok sevinmişti, onun da başrolü Çağatay çıktı. Çatlasın Çiğdem :A :A @Bully

aras bulut varken bu hantalı süperkahraman yapmak gerçekten türk işi oldu ayoll türklerin batıracağı belliydi zaten :A :A :A

dizinin kötü adamı kimse onu tutuyoruz çocuklar :Z:Z:Z @destere @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @Bully @xemrexxx @cookies
Ahaha @Çiğdem- e hep diyordum inşallah İçerde bittikten sonra da Çağatay'ı izlemek zorunda kalırsın diye, dileğim kabul oldu :Z

Maşallah Çağatay'a, dünyaya da açıldı :Z @destere de çatlasın :A

Çiğdemcim üzülme ama Aras da Joker oluyormuş, çıkmaz ayın son Çarşambası'nda :A

Fragmanlarda döktürüyor zaten yakışır :A
@Bully final bölümü yorumlarımla kapını tıklayabilirim :Z
Yorum konusuna gel canlı yorumlayalım :A

Ahaha @Çiğdem- e hep diyordum inşallah İçerde bittikten sonra da Çağatay'ı izlemek zorunda kalırsın diye, dileğim kabul oldu :Z

Hhhah aa banada çağatayı daha kötülemem için gün doğdu ayoll :A @MasacRE-

kötü adam kimse favorim şimdiden o :Z

sizin hantal süperkahramanda inş binaya çıkmaya çalısırken düşerde kıçını kırar :A

o biraz zor 19 haziran da nerde olacagim belli degil :A ben rötarli yorumlarim yani ayni gün firsat bulursam yazarim ama buyuk olaslikla 1-2 gun sonrasi baska bir platformda kapini tiklarim :F

Hhhah aa banada çağatayı daha kötülemem için gün doğdu ayoll :A @MasacRE-

kötü adam kimse favorim şimdiden o :Z

sizin hantal süperkahramanda inş binaya çıkmaya çalısırken düşerde kıçını kırar :A
Çağatay, başarılarıyla seni çatlatmaya devam ediyor :A :Z

Kötü adam da gıcık olduğun biri olur umarım :A

Çok beklersin, o zamana kadar yüzde yüz fit hale gelecektir :Z

Çağatay, başarılarıyla seni çatlatmaya devam ediyor :A :Z

Kötü adam da gıcık olduğun biri olur umarım :A

Çok beklersin, o zamana kadar yüzde yüz fit hale gelecektir :Z
hhahah ahh aslında aras olsa kötü karakter ozaman biraz kurtarırlar diziyi ayoll yoksa bu süpermario ile çok zor tam türk işi süperkahraman olmuş bıyıkta bekliyoruz :A :A :A

hhahah ahh aslında aras olsa kötü karakter ozaman biraz kurtarırlar diziyi ayoll yoksa bu süpermario ile çok zor tam türk işi süperkahraman olmuş bıyıkta bekliyoruz :A :A :A
Aras başka kapıya artık, yetti bu kadar Çağatay'dan faydalandığı :A

Kıskanç cadı seni, Çağatay sana cevabını verecektir, eminim çok yakışacak rolüne :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking