Netflix'in İlk Türk Yapımı Dizisinde Başrolü Kim Canlandıracak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,194
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Netflix'in İlk Türk Yapımı Dizisinde Başrolü Kim Canlandıracak?

oD6idqoU40qhuttazbbwAw.jpg


Dünyanın lider online yayın platformu Netflix'in merakla beklenen Türk yapımı dizisinde başrolü kimin canlandıracağı belli oldu.

Yapımcılığını 03 Medya'nın üstleneceği, henüz kimin yazacağı ve yöneteceği resmen belli olmayan dizide başrolü 'Adını Feriha Koydum', 'Medcezir' ve şu sıralar 'İçerde' dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy canlandıracak.

Sezonu 10 bölüm sürecek yapım 2018 yılında bir Netflix klasiği olarak tüm bölümleriyle ve tüm dünyada aynı anda yayında olacak.

Orijinal formatta oku
 
Çağatay'ın eskiden vasat bir oyunculuğu vardı. Fakat İçerde ile uzaya çıktı. Etrafında usta oyuncular olmasına rağmen hiç sırıtmadı denilebilir. Özellikle son 10 bölümdeki performansı takdire şayan. Allah kısmet ederse bu dizideki performansını da ilgiyle takip edeceğim.
 
Çağatay dünyaya açılıyor @xemrexxx heşteg çaça tweetlerine hazırla kendini yada bileklerini kesss:F

O3'ün diziyi çekmesi beni rahatsız etse de güzel bir dizi çıkar umarım :Z
 
Mükemmel seçim olmuş, sürpriz oldu bana. :D Yani ben genç isimlerden birini bekliyordum mesela Yusuf Çim, Ekin Mert işte Netflix'in o yemeğine gidenlerden birini bekliyordum.
 
Tam yerinde bir karar olmuş. Yusuf Çim, Ekin Koç Araş falan olsa sırıtırdı ama Çağatay tam yerinde bir secim olmuş. Acaba hangi kadın oyuncu olacak yanında. Güneşin Kızları ve Aşk Laftan Anlamazdaki kız olsa aslında fena olmaz. Ya da Elçin Sangu.
 
İyi seçim olmuş valla. Biraz spor yapsın yeter son dizisinde nasıl bilmiyorum ama bu dizide bol bol koşturacak, belki tırmanır da bir yerlere. :A @Çiğdem-
 
Çok iyi bir seçim olmuş. Çağatay aldığı eğitimden sonra kendini baya bir geliştirdi. Biraz daha dövüş eğitimi aldı mı tam rolün hakkını verebilir.
 
Fragmanlarda döktürüyor zaten yakışır :A
@Bully final bölümü yorumlarımla kapını tıklayabilirim :Z