öyle deme geçen yıl ben tanıştım marvel serileriyle gözüm gönlüm açıldıMarvel kültürüm olsa ne olur olmasa ne olur
hah fiziğede iyi geliyor sadece kültür olsa neyse her türlü kazançlısın yani
öyle deme geçen yıl ben tanıştım marvel serileriyle gözüm gönlüm açıldıMarvel kültürüm olsa ne olur olmasa ne olur
Evet güzel kadınmış.öyle deme geçen yıl ben tanıştım marvel serileriyle gözüm gönlüm açıldıdaha önceki boş geçen kültürsüz yıllarıma lanet ettim sende jessicaya başla kültür fiziğin artsın
hah fiziğede iyi geliyorsadece kültür olsa neyse her türlü kazançlısın yani
jessicanın güzelliği sadece beden ve fizik güzelliği değil onun karanlık ruhuna hayranım ben o ruh ki kadına ayrı bir karizma katıyorEvet güzel kadınmış.
Son sezonu sapıtmışlardı erkek kadın kimi bulursalar şey yapıyorlardıjessicanın güzelliği sadece beden ve fizik güzelliği değil onun karanlık ruhuna hayranım ben o ruh ki kadına ayrı bir karizma katıyor
@Çiğdem- le birlikte jessicaya aşıktık zaten hogatham bile ecünnü mecünnü demeden jessicaya övgüler yağdırıyordu
olsun ama jessicanın öyle sapkınlıkları yoktu yanındaki elemanlar bozuktu kız napsınSon sezonu sapıtmışlardı erkek kadın kimi bulursalar şey yapıyorlardı
Aaa daha erken değilmiolsun ama jessicanın öyle sapkınlıkları yoktu yanındaki elemanlar bozuktu kız napsın
neyse ben çıkıyorum sana cicli bicili boncuklu moncuklu geceler hogatha)
uyku bastırdı twd bile izleyemedimAaa daha erken değilmi
MS sonucunda yoruldun oyüzden müsade ediyorum git dinlenuyku bastırdı twd bile izleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?