Ben de Marvel serilerinden Daredevil, Luke Cage, Gotham’ın ilk bölümlerini izleyip bıraktım benlik değil.bu dizi sayesinde diğer marvel dizilerine bulaşmıştım ama bu dizi ilk sezonun ilk dört bölümünde çok iyiydi sonrası vasatlaştı zaten o yüzden bitmesine üzülmedim ikinci sezonunuda izlemeyi düşünmüyorum
marvel serilerinde bana jessica jones yeterde artar bile ona son vermesinler diğerleri gereksiz
haa birde daradevilde karen vardı onuda kaybetmek istemem
Dizi, Disney'in kendi kuracağı platformda devam edecekmiş diye duydum. Yani hakları zaten disney'e aitti. Zamanında da Netfix'e satmıştı. Beklenen etkiyi veremeyince tekrar geri verdiler.bu dizi sayesinde diğer marvel dizilerine bulaşmıştım ama bu dizi ilk sezonun ilk dört bölümünde çok iyiydi sonrası vasatlaştı zaten o yüzden bitmesine üzülmedim ikinci sezonunuda izlemeyi düşünmüyorum
marvel serilerinde bana jessica jones yeterde artar bile ona son vermesinler diğerleri gereksiz
haa birde daradevilde karen vardı onuda kaybetmek istemem
yanlış yerden başlamışsın jessica jones la gotham yeterliydi zaten diğerleri moralini bozmuşturBen de Marvel serilerinden Daredevil, Luke Cage, Gotham’ın ilk bölümlerini izleyip bıraktım benlik değil.
disneyde milyonlarca senaryo var raflarda önemli olan onları yayınlayacaklarmı gerçi yayaınlasalarda izlenmez başlangıcı iyi sonu kötü olmuştu dizininDizi, Disney'in kendi kuracağı platformda devam edecekmiş diye duydum. Yani hakları zaten disney'e aitti. Zamanında da Netfix'e satmıştı. Beklenen etkiyi veremeyince tekrar geri verdiler.
Tutulmayan diziyi tekrar yayınlamak bilmiyorum Disney napar acaba.disneyde milyonlarca senaryo var raflarda önemli olan onları yayınlayacaklarmı gerçi yayaınlasalarda izlenmez başlangıcı iyi sonu kötü olmuştu dizinin
Noldi sevmistin Sen sarı oğlanıdisneyde milyonlarca senaryo var raflarda önemli olan onları yayınlayacaklarmı gerçi yayaınlasalarda izlenmez başlangıcı iyi sonu kötü olmuştu dizinin
ben ilk beş altı bölümünü çok sevmiştim oğlan gizemli bir çıkış yapmıştı ilk bölümler sonra işi karateye dökünce döküldü diziTutulmayan diziyi tekrar yayınlamak bilmiyorum Disney napar acaba.
Senin beğeneceğin işte bu kadarmış gördük. @Çiğdem-
oğlana baktım tam @serhatt lıkmış benlik değilmiş vazgeçtim izlemekten direk soluğu jessica jones un kollarında aldımNoldi sevmistin Sen sarı oğlanı
yine hangi parlağı kurcalıyorsunuz
Bu dizinin başrolündeki adamı Sen de kurcalayine hangi parlağı kurcalıyorsunuz
olsun onlar kafakol birbirine daldığında ayırmak için aralarına girer arada kalırım öylece ayırmakla işim olmaz ama en azından aradaki sıcakllıktan faydalanmış oluruz@Çiğdem- kırar o kolları
başoğlanın yanındaki kızları kurcalayacaktım onlardada iş yokmuş başoğlanı ise size bıraktım yani kurcalanmamış sıfır kilometre duruyor oğlancık orda sizi bekliyorBu dizinin başrolündeki adamı Sen de kurcala
sarı ecünnünmün egrçek yüzünede hayranım ondan vazgeçemem hogatha karambole getirirp beni karenden soğutmaEcünnü işte o sarı ecünnüyüde sevmiyorum yalnız onunda gerçek yüzünü görürsün inş
oğlana baktım tam @serhatt lıkmış benlik değilmiş vazgeçtim izlemekten direk soluğu jessica jones un kollarında aldım
Jessica Jones nasıldı bak onu izlemedim hiç.yanlış yerden başlamışsın jessica jones la gotham yeterliydi zaten diğerleri moralini bozmuştur
jessica kendi başına bir efsane zaten onu izlemediysen marvel kültürün sıfır demektir bir an önce başla derim kültürün artsın biraz kültürsüz cahilJessica Jones nasıldı bak onu izlemedim hiç.
Marvel kültürüm olsa ne olur olmasa ne olurjessica kendi başına bir efsane zaten onu izlemediysen marvel kültürün sıfır demektir bir an önce başla derim kültürün artsın biraz kültürsüz cahil