Netflix Dizisi Marvel's Iron Fist İptal Edildi!

Gerçekten kötü dizi. İlk 10 dakikada kapattım.

bu dizi sayesinde diğer marvel dizilerine bulaşmıştım ama bu dizi ilk sezonun ilk dört bölümünde çok iyiydi sonrası vasatlaştı zaten o yüzden bitmesine üzülmedim ikinci sezonunuda izlemeyi düşünmüyorum :)
marvel serilerinde bana jessica jones yeterde artar bile ona son vermesinler diğerleri gereksiz :)
haa birde daradevilde karen vardı onuda kaybetmek istemem :)
Ben de Marvel serilerinden Daredevil, Luke Cage, Gotham’ın ilk bölümlerini izleyip bıraktım benlik değil. :A

@destere in favori süper herifiydi 😱😱😱

bu dizi sayesinde diğer marvel dizilerine bulaşmıştım ama bu dizi ilk sezonun ilk dört bölümünde çok iyiydi sonrası vasatlaştı zaten o yüzden bitmesine üzülmedim ikinci sezonunuda izlemeyi düşünmüyorum :)
marvel serilerinde bana jessica jones yeterde artar bile ona son vermesinler diğerleri gereksiz :)
haa birde daradevilde karen vardı onuda kaybetmek istemem :)
Dizi, Disney'in kendi kuracağı platformda devam edecekmiş diye duydum. :A Yani hakları zaten disney'e aitti. Zamanında da Netfix'e satmıştı. Beklenen etkiyi veremeyince tekrar geri verdiler. :X

Dizi, Disney'in kendi kuracağı platformda devam edecekmiş diye duydum. :A Yani hakları zaten disney'e aitti. Zamanında da Netfix'e satmıştı. Beklenen etkiyi veremeyince tekrar geri verdiler. :X
disneyde milyonlarca senaryo var raflarda önemli olan onları yayınlayacaklarmı :) gerçi yayaınlasalarda izlenmez başlangıcı iyi sonu kötü olmuştu dizinin :)

oğlana baktım tam @serhatt lıkmış benlik değilmiş vazgeçtim izlemekten :) direk soluğu jessica jones un kollarında aldım :)
fin-jones-5-things-to-know-ftr.jpg

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961