İlk kez duydum, ne olduğunu bilmesem de geçmiş olsun. En kısa sürede eski sağlığına kavuşur umarım.'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.
İlk kez duydum, ne olduğunu bilmesem de geçmiş olsun. En kısa sürede eski sağlığına kavuşur umarım.'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.
Sağlık sorunu derken... Oraya bir parantez açsalarmış bir zahmet.
Çok şaşırdım ama en azından izleyenleri için sezon sonuna kadar dizide yer almalıydı, sağlık durumunu bilmemekle beraber öyle apar topar çıkması yakışıksız kalmış.
'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.
Dizi - Delete EnterDizi çöktü tamamdırgeçmiş olsun
Hastalıkların hepsi birbirinden beter...Bu yazın abimde de oldu çok zayıfladı bayağı zorlandı ne yerse yesin bağırsak kabul etmiyor böyle bir hastalıkmış stresten olurmuşpsikolojisinide etkilemişti tedavi gördüde çok şükür şimdi iyi
Onlarda Sefirin Damadı koyar dizinin isminiNeslihan Atagül'e geçmiş olsun. Dizi için büyük kayıp. Yerini başka oyuncu ile doldurabileceklerini zannetmiyorum. Bakalım yapım ekibi nasıl bir adım atacak bu ayrılık sonrası?
Senaryoda değişikliğe gidildi yazıyor, Babam Çok Değişti gibi isim değiştirseler bari.Onlarda Sefirin Damadı koyar dizinin ismini
Hastalıkların hepsi birbirinden beter...Geçmiş olun abla.
Her zaman.Dizi çöktü tamamdırgeçmiş olsun
------
Ağızından bal damlıyor
Katılıyorum Neslihan doğru karar almış 🤗🤗inşallah sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun başarılı bulduğum oyuncu 🤗dizi kötü bir diziydi. neslihan kendini iyi ki kurtardı. geç bile kaldı. çok geçmiş olsun bu arada.
İlk bölüm kızı için ölmeyi göze alan karakteri bu bölüm kötü göstererek çıkaran senariste tebrikler, yaptığınız cidden saygısızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?