Neslihan Atagül 'Sefirin Kızı'ndan Ayrıldı! | Star TV

Kendiside açıklama yapmış bedenim izin vermedi diye büyük ihtimal daha fazla dayanamadı devam edemedi
------

'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.

Bu yazın abimde de oldu çok zayıfladı bayağı zorlandı ne yerse yesin bağırsak kabul etmiyor böyle bir hastalıkmış stresten olurmuş
psikolojisinide etkilemişti tedavi gördüde çok şükür şimdi iyi

Hastalıkların hepsi birbirinden beter...
Geçmiş olun abla.

Reactions: Angelica
Geçmiş olsun, hastalık haberini daha önce görmüştüm ama diziden ayrılacak kadar ciddi olabileceğini tahmin etmemiştim

Son zamanlarda çok ayrılık yaşanmışken bitirmeleri daha doğru olur.

Reactions: Angelica
İlk bölüm kızı için ölmeyi göze alan karakteri bu bölüm kötü göstererek çıkaran senariste tebrikler, yaptığınız cidden saygısızlık.

dizi kötü bir diziydi. neslihan kendini iyi ki kurtardı. geç bile kaldı. çok geçmiş olsun bu arada.
Katılıyorum Neslihan doğru karar almış 🤗🤗inşallah sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun başarılı bulduğum oyuncu 🤗

Son düzenleme:
Reactions: cokiyitvci
İlk bölüm kızı için ölmeyi göze alan karakteri bu bölüm kötü göstererek çıkaran senariste tebrikler, yaptığınız cidden saygısızlık.

Emre bölümü baştan çekmişler yarısını çekmişler aslında Neslihan devam edemedi herhalde çöpe atmışlar tekrar baştan çekmişler bölümü isteyerek çekmemişler bölümü bilmeden eleştirme bence