"Size göre" diye de not düşelim,
Aaa evet size göre güzel notunu size düşüyoruz @serhatt la"Size göre" diye de not düşelim,
Doğru söze ne denir.Aaa evet size göre güzel notunu size düşüyoruz @serhatt la
@Araf ın bölgesi Araf olduğu içinmi acaba bu ecünnülerin tarafını tutuyorDoğru söze ne denir.
Muhtemelen. .ss@Araf ın bölgesi Araf olduğu içinmi acaba bu ecünnülerin tarafını tutuyor
Zebani olarak.
Hahah hayır o değiştirmeye çalısmamızı istiyor ben yeni ismiyle gayet mutluyum takılma malzemesi çıktı @ArafNiye adamın kullanıcı adını değiştirmeye çalışıyorsun
O zaman sorun yok, güzel espriler dönebilirHahah hayır o değiştirmeye çalısmamızı istiyor ben yeni ismiyle gayet mutluyum takılma malzemesi çıktı @Araf
İşte rahatsız oluyormuş beyefendi @ArafO zaman sorun yok, güzel espriler dönebilir
Pek rahatsız oluyormuş gibi gelmedi banaİşte rahatsız oluyormuş beyefendi @Araf
Aaa ozaman sana güvenerek devam @ArafPek rahatsız oluyormuş gibi gelmedi bana
E o zaman niye sürekli "Arslan Bey" deyip eski kullanıcı adımı hortlatmaya çalışıyorsun? Öyle bir anlam çıkıyor, yeni kullanıcı adımı beğenmedin gibi bir anlam çıkıyor yani.Hahah hayır o değiştirmeye çalısmamızı istiyor ben yeni ismiyle gayet mutluyum takılma malzemesi çıktı @Araf
Araf lafımıza laf ediyorsunE o zaman niye sürekli "Arslan Bey" deyip eski kullanıcı adımı hortlatmaya çalışıyorsun? Öyle bir anlam çıkıyor, yeni kullanıcı adımı beğenmedin gibi bir anlam çıkıyor yani.