Çekim yüzünden giyiyor herhalde keyfinden değil.Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Bence bilerek öyle diyip fanlarını coşturmak istemişBizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Bu gece büyülenmiş gibiyim nedense ben de anlamadımDaha sonra bu fırsat ayağına gelmeyebilir
Büyücü olduğuma bende inanacam sonundaKiZ ne büyüsü bu 😱
Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Zibidi giyimi sanırım yaz kış fark etmiyor
Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Döşü de kılsızmış pek
Şükrü'yü yedirmeyizZibidi giyimi sanırım yaz kış fark etmiyor
Normalde değil ama farklı türler denemek lazım arada. Zaten tamamen aksiyon değil komik sahneler de var yani sıkmıyor.Sende izliyorsun demek Uğur bey senlik ama dizinin konusu senlik değil
Aaa iyidir bunu izlemen o tuhaf dizilerinden arınırsın belkiNormalde değil ama farklı türler denemek lazım arada. Zaten tamamen aksiyon değil komik sahneler de var.
1 Yaz dizisi seçsem bana yetiyor Darısı Başımıza izliyordum bitti
Hmmm neyle alıyor acabaHemen çekime başlamışlar mı daha ilk bölümden belli olmaz.
Vardı bir ara çok hem de almış.
Nefes Nefese ve Elimi Bırakma en kaliteli ve yeni sezona kalabilecek yaz dizileri1 Yaz dizisi seçsem bana yetiyor Darısı Başımıza izliyordum bittiŞimdi bu başlamış bu yeter hem konusu daha uygun
Birde Yaşım Kaç yarışmasına bakıyorum
Her yerden fırlamasana sıska sinsi. Çok büyük sürpriz olmazsa tutacağı belli oldu.Hemen çekime başlamışlar mı daha ilk bölümden belli olmaz.
Vardı bir ara çok hem de almış.
Kanal D olacaksın bir de @Yiğitt yapışsın yakanaNefes Nefese ve Elimi Bırakma en kaliteli ve yeni sezona kalabilecek yaz dizileriMeleklerin Aşkı da Darısı Başımıza da klişe işlerAma vakit geçirmeye bakılır tabii yazın
Ona bakmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?