Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Şükrü, Kanal D'mizde Kerem Bürsin'le birlikte başroldü Şeref Meselesi dizisinde. Severiz kendisini

Ben de bakacağım ilk bölümüne önümüzdeki günlerde. Uğur Yücel zaten tek başına yeter dediğin gibi izlemek için
Daha da artar umarım reytingleri

Ecünnüler gibi bir de Zibidi listem var hepside @Yiğitt @xemrexxx sevdikleri

İbo ,Şükrü , Seçkin , Kerem Bursin, Burak Özçivit, Çağatay en büyük zibidiler bunlar yine var bir kaç tane dahada şuan ha diyince aklıma gelmiyor

Bu gece ne desen kabulüm
Aleyna'yı bile kötüleyesim var senin için

Normalde izleme gibi bir düşüncem yoktu ama merakıma yenilemeyip dün tekrarından izledim. Bu mafya kısmından sıkılır mıyım diye düşünmüştüm ama o sahneleri de ilgiyle izledim.

Antakya'daki aile sahneleri çok eğlenceli olmuş. Kıymet Hala'nın kızına laf atıp durması, şişman hizmetçinin Yusuf'a yanık olması komikti. Zaten Selin Tunç bu konuda çok başarılı bir senarist. İlk bölüm için anlaşılmaz tarzı yorumlar gördüm ama hikayenin genel hatları belliydi. Sadece gizemli 1-2 kısım vardı onları da sonraki bölümlerde öğreniriz.

Ve bence Rüya'nin annesi Sultan. Kadın hep hüzünlü hüzünlü bakıyor geçmişten kalan bir acısı olabilir. Yusuf da büyük ihtimalle kardeşini kazayla vurup öldürdüğü için yıllardır evine gelmiyor.

Oyuncuların hepsi zaten birbirinden iyi isimler. Zaten bu dizinin ilgimi çekme nedeni de kadrosuydu. Sadece Uğur Yücel'in ilk bölümde daha fazla görünmesini bekliyordum. Yusuf-Rüya ve Mercan-Salih de birbirlerine yakışıklar.

Sonuç olarak yönetmenliğiyle, hikayesi, oyunculukları ve kurgusuyla (jenerik de çok iyi) başarılı bir dizi olmuş. Eğer öneden söylendiği gibi 39 bolüm olarak planlanmışsa ve sonradan bozmazsa akıllarda başarılı bir dizi olarak yer edebilir.