İzlemedim,ne olursa olsun izlemem de
Yok izledim bir kısmını güzeldi
Gerzek .ss
Gayime midir hayime mıdır nedir tam senlikGerzek .ss
Karagül'den oyuncumuz varGayime midir hayime mıdır nedir tam senlik
Canım Ailem ve Aramızda Kalsın'ın senaristi yazıyor normal. Ben de merak etmedim değil ama yeni sezonda dizi detoksuna gireceğim için mecburen uzaktan takip edeceğim.
Şükrü, Kanal D'mizde Kerem Bürsin'le birlikte başroldü Şeref Meselesi dizisinde. Severiz kendisini
Ecünnüler gibi bir de Zibidi listem var hepside @Yiğitt @xemrexxx sevdikleriŞükrü, Kanal D'mizde Kerem Bürsin'le birlikte başroldü Şeref Meselesi dizisinde. Severiz kendisini
Ben de bakacağım ilk bölümüne önümüzdeki günlerde. Uğur Yücel zaten tek başına yeter dediğin gibi izlemek için Daha da artar umarım reytingleri
Ooo güzel ama bu kozu sonraya saklayalım zamanı gelinceye 1 kullanmalık kurşun gibi düşünelimBu gece ne desen kabulüm Aleyna'yı bile kötüleyesim var senin için
Bu gece büyülenmiş gibiyim nedense ben de anlamadım Daha sonra bu fırsat ayağına gelmeyebilirOoo güzel ama bu kozu sonraya saklayalım zamanı gelinceye 1 kullanmalık kurşun gibi düşünelim
KiZ ne büyüsü bu 😱Bu gece ne desen kabulüm Aleyna'yı bile kötüleyesim var senin için
Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürler Ağustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz @dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı
Döşü de kılsızmış pekBizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürler Ağustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz @dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746