Necati Şaşmaz'a Twitter'da Ünlülerden Tepki Yağdı

necati şaşmaz bazıları gibi twitter artisti değil twitter hesabı yok bazıları gibi yalaka değil ne geldiyse başına efendiliğinden geliyo Allah yanındadır böyle insanların herkes rahat olsun

Sizin 10 numara adam demenizden yola çıktım ben.

Çok güzel söylemiş Mevlana...

adam basın açıklaması yapıyo kolay değil şivesini göz önüne alarak düzgün konuşmaya çalışmış ve yavaş konuşmuş bunun o sözle bi bağlantısı yok tuğba hanım

iyi de takas onlar Türkiye`de yaşamış azerilerdi.Ama Revan Azerbaycan`da yaşıyor

Sizin 10 numara adam demenizden yola çıktım ben.

Evet, 10 numara adam bu.
Bu adam Hoca gibi ağzından Allah'ın adını düşürmeyen birisi,
Bir gün o kızla, bir gün bu kızla gezip gündemde kalmaya çalışmayan birisi,

Umre'ye giden, ama diğer ünlüler gibi bunun reklamını yapmayan; Umre'ye gittiği için sakalını kesmeyen, soranlara da "Yönetmen istiyor" diyen, bu yaptıklarının reklamını yapmayan 1000 numara adamdır Necati Şaşmaz.

revan azerbayda mı yasıyor la. nasıl turkce konusuyor böle benden iyi yazıyor yazarken..
yiyor mu yoksa azerbeycandayım diye bizi ??

Arkadaşlar ben çıkıyorum yavaş yavaş artık endişelenmeye başladım her an profilim ele geçebilir.

(Yanlış anlaşılmasın face) 😉😉

@Prncss.. Bence sen de çık. İyiliğin için.

adam basın açıklaması yapıyo kolay değil şivesini göz önüne alarak düzgün konuşmaya çalışmış ve yavaş konuşmuş bunun o sözle bi bağlantısı yok tuğba hanım

Şiveli konuşan birisi İstanbul ağzıyla konuşmaya çalışıyor bu yüzden yavaş ve anlamsız kelimeler ortaya çıkıyor. Konumuz bu değil mi?

Oysa halka hitap eden bir konuşma yapacak yani halk ağzı olarakta tabir edilen hafif şiveli konuşmayı yapmasında bir sakınca yok.
Ama kendi sesiyle konuşmanın verdiği heyecanında etkisiyle adam kendi çizgisinden şivesinden sapıyor ve olmadığı gibi görünmek için düzgün konuşmaya kalkıyor. Tüm sorun bu zaten. Kendisi gibi olsa hafif şiveli konuşsa hatalarını kimse görmezdi görse bile bu derece laf edemezdi. Daha bilgili, kültürlü, ne konuştuğunu bilen birisiymiş gibi konuşmaya çalışması tam aksi algılandı insanlar tarafından.

tmm beğenecekler mesajını etikete gerek yok