Yorumlar komedi resmen.
Necati'nin de her yönünü haksız bulmamak gerek bence haklı olduğu yönler yok değil. Ama yorumlara bittim... :W
Haklı olduğu yönler çok bence. Kral adam bu
Yorumlar komedi resmen.
Necati'nin de her yönünü haksız bulmamak gerek bence haklı olduğu yönler yok değil. Ama yorumlara bittim... :W
Çok kimse yok normale geçersen bekleriz linki ve şifreyi attım duvarına.Mobilleyim malesef. Kim kim var?
OzaN banımı kaldırmış bir sorunun varsa şikayet butonu orada oda işe yaramıyorsa yapacak birşey yok .😉
Bu da 10.001 olsun o zaman.
Hmmm... Ok
Nasıl hesapladın onu? Mesela kendinin kaç bin mesajın küfür etmekle geçmiş hesaplaya bilirmisin?
Çok kimse yok normale geçersen bekleriz linki ve şifreyi attım duvarına.
Dedim ya ben anlamam o işlerden reklam yapmıyorum. Ama sen baya heveslisin galiba. Eğer hevesliysen kendini geliştir bu yönde.
Sizin 10 numara adam demenizden yola çıktım ben.
Çok güzel söylemiş Mevlana...
Yok hesaplamadım sen kaç kez boşuna yeminler ettiğini sayabilir misin ?
İşte ben de onu diyorum bari onun için biraz yavaş, hakaretler etme.
iyi de takas onlar Türkiye`de yaşamış azerilerdi.Ama Revan Azerbaycan`da yaşıyorazeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz
Ne yemin mi?
Hmmm... Ok 10002
Çok güzel söylemiş Mevlana...
Arkadaşlar ben çıkıyorum yavaş yavaş artık endişelenmeye başladım her an profilim ele geçebilir.
(Yanlış anlaşılmasın face) 😉😉
@Prncss.. Bence sen de çık. İyiliğin için.
adam basın açıklaması yapıyo kolay değil şivesini göz önüne alarak düzgün konuşmaya çalışmış ve yavaş konuşmuş bunun o sözle bi bağlantısı yok tuğba hanım
Arkadaşlar ben çıkıyorum yavaş yavaş artık endişelenmeye başladım her an profilim ele geçebilir.
(Yanlış anlaşılmasın face) 😉😉
@Prncss.. Bence sen de çık. İyiliğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?