Necati Şaşmaz'a Twitter'da Ünlülerden Tepki Yağdı

insanlar sabah namazının kaç rekat olduğunu bilemeyince bu çok normal karşılanıyo işte bu faleketimiz olacaktır... yazık

azeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz :D

Ben hiçbir şeyi bahane etmiyorum. Sen olaydan çıkmaya çalışıyorsun.

Madem bizim dilimiz aynı sen benim konuştuğum Türkçe`nin 3 %`i kadar Azerice konuş.

Azerilerin Türkçeyi iyi bilmelerinin nedeni Türkiyenin geniş bir dizi arşivinin olması. İşte o diziler, programlar vasıtası ile öğrendik biz Türkçeyi. Kimse öğretmedi.

Yazıda yanlış yapabiliriz çok normal ama en azından konuşurken Türkçeyi katletmiyoruz. (Azeri olmamıza rağmen)

Madem yakın dil biz öyrenmiş diyoruz öğrenmiş demiyoruz o zaman görmezden gelecektin, komik duruma düşürmeyecektin!

Namaz kılmayan adam bilmez tabi.Herkes de namaz kılmadığına göre normal.

ne demek bilmez ya namaz kılmayan adam sabah namazının 4 rekat olduğunu bilmiyosa durum vahim hemde ne vahim :( bebeklikten itibaren bunu öğretiyolar akıl alır gibi değil benim aklım almıyo

necati reyis baya makara oldu adam bin pişman oldu konustuguna bu yüzden artık tv ye de çıkmaz :D

kusura bakmayın düblörümü getirmedim :D
sanırım düşünüyorumdaaaaa galiba bize nazar değdi :D

Oha :D

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (10 kayıtlı ve 0 misafir)
berkann*, kvp+, AlemTo+, gundix123+, nestroyers+, eskici, Danger UA!+, takas+, KK|Batman+, çocuklarduymasın+

Revan'ın Türkçe konuşması bence gayet düzgün. Siz Necati Şaşmaz yıllarca ABD'de kaldı ondan normal diyorsunuz ama Revan doğduğundan beri Azerbaycan'da o yüzden Necati Şaşmaz kadar konuşsa ona bile normal dememiz gerekiyor ki bana göre ondan kat be kat üstün. Çok savunduğunuz Polat Abimiz madem 10 numara adam neden ABD'de yıllarca kalma gereği duymuş onu merak etmiyor değilim. Ülkesini bu kadar üstün tutan, seven, sayan bir kişinin ne işi olur yıllarca başka ülkede?

Amerika'da yaşaması, ülkeyi sevmiyor demek oluyor anlaşılan. İlginç :mmm:

kimsenin karakterine adamlıgına birşey dediği yok zaten :)
aga tayyip göndermiştir ezberlemiş gibi diyecekleri ama hepsini unutmus bir anda baş son orta'dan almıs konusmus bence

adam yavaş ve düzgün konuşmaya çalıştı bunu yapmamalıydı normal konuşsaydı süper olacaktı

Keşke hiç girmeseydi bu işlere bir şeyler demeye çalışmış ama tek kelimeyle 'batmış' :)

Yorumlar komedi resmen. :F

Necati'nin de her yönünü haksız bulmamak gerek bence haklı olduğu yönler yok değil. Ama yorumlara bittim... :W

Amerika'da yaşaması, ülkeyi sevmiyor demek oluyor anlaşılan. İlginç :mmm:

Sizin 10 numara adam demenizden yola çıktım ben.

adam yavaş ve düzgün konuşmaya çalıştı bunu yapmamalıydı normal konuşsaydı süper olacaktı

Çok güzel söylemiş Mevlana...

neredeyim_Graphic1(1).jpg