azeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz
Namaz kılmayan adam bilmez tabi.Herkes de namaz kılmadığına göre normal.insanlar sabah namazının kaç rekat olduğunu bilemeyince bu çok normal karşılanıyo işte bu faleketimiz olacaktır... yazık
Namaz kılmayan adam bilmez tabi.Herkes de namaz kılmadığına göre normal.
Revan'ın Türkçe konuşması bence gayet düzgün. Siz Necati Şaşmaz yıllarca ABD'de kaldı ondan normal diyorsunuz ama Revan doğduğundan beri Azerbaycan'da o yüzden Necati Şaşmaz kadar konuşsa ona bile normal dememiz gerekiyor ki bana göre ondan kat be kat üstün. Çok savunduğunuz Polat Abimiz madem 10 numara adam neden ABD'de yıllarca kalma gereği duymuş onu merak etmiyor değilim. Ülkesini bu kadar üstün tutan, seven, sayan bir kişinin ne işi olur yıllarca başka ülkede?
Acaba bende mi reklamlara baslasam o.k
kimsenin karakterine adamlıgına birşey dediği yok zaten
aga tayyip göndermiştir ezberlemiş gibi diyecekleri ama hepsini unutmus bir anda baş son orta'dan almıs konusmus bence
15.369 mesajın 10 bini kafadan ok demekle geçti be :/
Ülkede iş kalmamış mı?
Revan profil mesajı attım niye görmüyorsun hadi gel bekliyoruz.
Valla ben reklam konuları bilmem. Anlaş iyi para veriyorlarsa başla.
Revan profil mesajı attım niye görmüyorsun hadi gel bekliyoruz.
Demekki sen bedava yapiyorsun bu reklamlari ozaman Gerek Yok benim yapmama
Amerika'da yaşaması, ülkeyi sevmiyor demek oluyor anlaşılan. İlginç :mmm:
adam yavaş ve düzgün konuşmaya çalıştı bunu yapmamalıydı normal konuşsaydı süper olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?