Aaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdiEvli kalsa sözüm yok ama bu yaşta kocasız kalıpta iki çocukla yaşayacak olması tabikide gençliğine yazık etmek ayoll
Aaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdiEvli kalsa sözüm yok ama bu yaşta kocasız kalıpta iki çocukla yaşayacak olması tabikide gençliğine yazık etmek ayoll
Hahah ne forumu yasaklaması bee tövbe tövbeSenden herşeyi beklıyorum artıkHerife forumu yasakladiğina göre kim bilir neler yaparsın@Harunnn60
Ben karışırımAaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdi
Antreman hayallerin de şu yalanlaman kadar inandırıcı değil
Sen kendine bak bu gidiişle koca yüzü göremeden cartayı çekecenBen karışırım
Oda bende bekarım şuan ve ben daha vantajlıyım o 2 çocuklu dulSen kendine bak bu gidiişle koca yüzü göremeden cartayı çekecen
Güzelliği var kadının senin neyin varOda bende bekarım şuan ve ben daha vantajlıyım o 2 çocuklu dul
Süper kahramanların silahları olur benimde slahım oKafanda kırılsın o oklava
Boğazına sokarım o OKLAVayı kadınSüper kahramanların silahları olur benimde slahım o
Hayır beyaz rocky sylvester stallone o @Harunnn60
Tamam işte gösterdiğim filmi izleseydin beyazlı robotun ben oldugumu anlardınHayır beyaz rocky sylvester stallone o @Harunnn60Sen onu boks maçı için çalıştırıyorsun forumda çalıştırman gibi
Ne filmini izleyecem
Tebrik ederim
Aaa şimdi anladımTamam işte gösterdiğim filmi izleseydin beyazlı robotun ben oldugumu anlardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?