Nebahat Çehre'den Tuba Büyüküstün ve Beren Saat Kıyaslaması!

haziran gecesinde de iyiydi zaten türk sinemasında kaç filmi var bir gerilere git:)
kıyak geçme yok nbu kadınyeni yetmelerden daha profesyonel mantıklı bakan herkes gibi bereni oyunculukta tubayı güzellikte daha iyi bulmuş

Haziran Gecesinde de yine zengin salon kadınıydı.Candan Öte diye bir dizide oynadı orda hatırlıyormusun Nebahat Çehre'yi hayır ne zaman Aşkı Memnuya başladı biranda yeniden gündeme geldi kendiside bunu söylüyor zaten
Ayrıca Berenede büyük övgüler düzmemiş sadece Tuba'ya oranla beren biraz daha vücut dilini kullanıyor demiş kendi yorumu ile bende kendi yorumumla Nebahat Hanımın abartılığı kadar iyi bir oyuncu olmadığını söylüyorum bu kadar uzatmaya gerek yok.Madem ustalardan gidiyoruz onların dediği herşey gerçek sizin için Şerif Sezer,Çetin Tekindor,Selda Alkor,Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray Tuba'yı çok beğendiklerini çok yetenekli ve güzel bulduklarını dile gtirdiler :)

Haziran Gecesinde de yine zengin salon kadınıydı.Candan Öte diye bir dizide oynadı orda hatırlıyormusun Nebahat Çehre'yi hayır ne zaman Aşkı Memnuya başladı biranda yeniden gündeme geldi kendiside bunu söylüyor zaten
Ayrıca Berenede büyük övgüler düzmemiş sadece Tuba'ya oranla beren biraz daha vücut dilini kullanıyor demiş kendi yorumu ile bende kendi yorumumla Nebahat Hanımın abartılığı kadar iyi bir oyuncu olmadığını söylüyorum bu kadar uzatmaya gerek yok.Madem ustalardan gidiyoruz onların dediği herşey gerçek sizin için Şerif Sezer,Çetin Tekindor,Selda Alkor,Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray Tuba'yı çok beğendiklerini çok yetenekli ve güzel bulduklarını dile gtirdiler :)

saydığın isimler de nebahat çehre gibi polemikten uzak duran isimler kimseyi kırmamak adına ortadan gidiorlar :)
ona bakarsan nurgül yerşilçay o isimler tarafından en çok övüleni :)

türkan soray dese anlarız da o kim allahesen .. oyunculuk ile bilgisi varsa kendine uygulasın yani diyorumki bu kadar biliyor oynasında gerek :))))))))

1960 lardan beri oyuncudur nebahat çehre sonra 80 lerde ****o filmler erotik filmler yayılınca bir çok oyuncu gibi geri çekilmiştir ortamdan sonra tekrar değeri ve kalitesi anlaşılmış aşk_ı memnu ile zirve yapmıştır mimileri oyunculuğu dörtdörtlüktür tek eksik bulacağınız taraf ses tonudur ses tonuda ince olduğu için dublaj yapılıyor

yani burdada polat gibi hem oyunculuğu hem sesi ofsayt değil nebahatin oyunculuğu dörtdörtlük tek eksiği kendi sesini kullanamamasıdır olayı yine nebahata getirdiniz ya bravo ..

son olarak nebahatin dediklerini tüm türkiye biliyor nebahatin söylemesi zaten konuyu gündeme getirmiş yani tuba güzel ama oyuncu değil kısaca bunu diyor nebahat katılıyorum ....

saydığın isimler de nebahat çehre gibi polemikten uzak duran isimler kimseyi kırmamak adına ortadan gidiorlar :)
ona bakarsan nurgül yerşilçay o isimler tarafından en çok övüleni :)

Şerif Sezer ve Çetin Tekindor Tuba ile çalışmış isimler hadi onları geçtim ama diğer isimler izledikleri gördükleri şey üzerinden yorum yapmışlar ve son derecede doğru yorumlar :)
Bence oyunculuk algısıda değişik kişiden kişiye değişir.Mesela Murat Han ödüllü bir oyuncu ama ben onun oyunculuğunu hiç beğenmem aynı şekilde Nurgül Yeşilçay'ıda abarttıkları kadar iyi bulmam ben sakin abartısız yerinde oyunculukları seviyorum duyguyla bakışla oynanan oyunculuklar beni çok mutlu ediyor ve o oyunculukları beğeniyorum

Şerif Sezer ve Çetin Tekindor Tuba ile çalışmış isimler hadi onları geçtim ama diğer isimler izledikleri gördükleri şey üzerinden yorum yapmışlar ve son derecede doğru yorumlar :)
Bence oyunculuk algısıda değişik kişiden kişiye değişir.Mesela Murat Han ödüllü bir oyuncu ama ben onun oyunculuğunu hiç beğenmem aynı şekilde Nurgül Yeşilçay'ıda abarttıkları kadar iyi bulmam ben sakin abartısız yerinde oyunculukları seviyorum duyguyla bakışla oynanan oyunculuklar beni çok mutlu ediyor ve o oyunculukları beğeniyorum

o zaman somut delillere döneli bir dizinin tutmasındaki en büyük etken başroller ve senaryodur berenin başrol olduğu tüm işler tutmuş demek kşi ahrika oyuncu nurgülün son 3 işi kaldırılmıış demek ki kötü

- - - Ekleme - - -

türkan şoray oyuncu o elestırse insan kulak kabartır. hep aynı oynayan bir kadınin oyunculuk yorumunu ciddiye almak komik

türkan şorayın filmlerine bak kötü vamp kadın olmuşl mu hep aşık hep aşık :)

o zaman somut delillere döneli bir dizinin tutmasındaki en büyük etken başroller ve senaryodur berenin başrol olduğu tüm işler tutmuş demek kşi ahrika oyuncu nurgülün son 3 işi kaldırılmıış demek ki kötü

- - - Ekleme - - -

Reytinglere göre oyuncu yorumlamak en yanlışı bir mesela Bıçak Sırtı dizisi yayından kaldırılmışdı.Fikret Kuşkan,Nejat İşler,Melise Sözen ve Mehmet Günsür vardı dizilerin tutup tutmaması ve oranları çok farklı ben algıdan söz ediyorum mesela senin için Beren çok gerçekçi iyi oynuyordur duyguları sana geçiriyordur ama bir başkası için aynı durum söz konusu değildir benim anlatmak istediğim şey bu kime göre neye göre iyi oyuncusun bunu reytingler mi belirliyor yoksa izleyici algısı mı

Reytinglere göre oyuncu yorumlamak en yanlışı bir mesela Bıçak Sırtı dizisi yayından kaldırılmışdı.Fikret Kuşkan,Nejat İşler,Melise Sözen ve Mehmet Günsür vardı dizilerin tutup tutmaması ve oranları çok farklı ben algıdan söz ediyorum mesela senin için Beren çok gerçekçi iyi oynuyordur duyguları sana geçiriyordur ama bir başkası için aynı durum söz konusu değildir benim anlatmak istediğim şey bu kime göre neye göre iyi oyuncusun bunu reytingler mi belirliyor yoksa izleyici algısı mı

iyi olan dzii kendini bbir yerde belli eder ister tv de ister dizi sitlerinde ister sosyal medayda hiçbir yerde yoksa kötüdür başka açıklması yoktur:)

reytinglere göre zaten yorum yapılmıyor gönülçeleni hatırlarsın dizideki en iyi iki oyuncu tubişin ablası ve ablasının sevdiği adamdı başrol tuba ve yanındaki yeteneksiz vatandaş diziyi katletti yani iki başrolün ikiside kötü olursa dizi iflas eder :))

- - - Ekleme - - -

hep aynıyı değil aynı oynayan dedim :)))))) ayrıca türkan şoray çok değişik roller oynadı. saymakla bitez çingene , erkek fatma, balıkçı, iyi kadın, köylü masum kadın, pavyon kadını hepsinide yerinde oynadı.

hep aynıyı değil aynı oynayan dedim :)))))) ayrıca türkan şoray çok değişik roller oynadı. saymakla bitez çingene , erkek fatma, balıkçı, iyi kadın, köylü masum kadın, pavyon kadını hepsinide yerinde oynadı.

ee dediklerine bakrsak nebahat çehre zengin ama çingene ruhlu anne şefkati var ama acımasız kaç yaşınd aolmasına rağmen sevgili peşinde ama namuslu oldu deme kk iş onun da rolleri geniş:)

emre ne diyon ya mesajımi okudugundan eminmisin :))))