Nebahat Çehre'den Tuba Büyüküstün ve Beren Saat Kıyaslaması!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Content-300x225-634929742111287592.jpg

Usta oyuncu Nebahat Çehre , Tuba Büyüküstün ile Beran Saat'i kıyasladı. İşte o kıyaslama ;

''Tuba Büyüküstün çok güzel bir kadın ama oyunculukta eksiklikleri var. Tuba vücudunu iyi kullanamıyor, Beren Saat vücudunu daha iyi kullanıyor.İki oyuncunun da yaşları genç , ilerleyen yıllarda daha iyi olacaklardır.'' dedi.

Açıkçası iki oyuncuyu da takip etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla haklı gibi görünüyor :)

Doğru söylemiş ama Tuba Büyüküstün 20 Dakika'da önümüzdeki bölümlerde öne çıkmaya başlayacaktır bence ve vücudunu iyi kullanacaktır:)

Nebahat Çehre "Tuba vucut dilini kullanamıyor" [Videolu Haber]

Cuma akşamı TV8 ekranlarinda gelen Cengez Semercioğlu'nun sundugu 2 Laf Edelim programına katilan Nebahat Çehre yeni başlayan diziler İntikam ve 20 dakika dizilerini değerlendiren ünlü oyuncu Tuba Buyukustun için vücut dilini yeteri kadar kullanamadığını söyledi. Beren Saat'in ise başarılı bir oyuncu olduğunu, yeni dizisinin iyi olup olmadığını ileriki bölümlerde daha net anlayacağını belirtti.

İşte O Yorum;

Moderatörün son düzenlenenleri:
tubanın tek kullandığı bence vucut dili hatalı konuşmuş nebahat teyze :))

tubanın vucudu ne diyo 20 kilometreden anlarım :))

Nebahat Çehre'de sesini kullanamıyor :D yılların oyuncusuyum diyor ama hep salon kadını rollerinde göze çarpıyor

nebahat çehreye laf ederek kurtulma çabaları fos çıkar o kadına laf eden çarpılır yaşıtları evlerinde koca göbeklerinde torun uyuturken kadın taş gibi ekranda:)

- - - Ekleme - - -

Herşeyi ile mükemmel bir oyuncu değil bence o yüzden başkalarının oyunculuğu hakkında yorum yapmamalı :)

ha yani sen mükemmlsin kadının oyunculuğunanlaf ettiğine göre:)

önce insan kendine bakar estetikten konusamıyor bile :)))))

nebahat çehreye laf ederek kurtulma çabaları fos çıkar o kadına laf eden çarpılır yaşıtları evlerinde koca göbeklerinde torun uyuturken kadın taş gibi ekranda:)

- - - Ekleme - - -

ha yani sen mükemmlsin kadının oyunculuğunanlaf ettiğine göre:)

Ben izleyici gözü ile yorum yapıyorum mükemmel olduğumu söylemedim.Nebahat Çehre Aşkı Memnu ile gündeme geldi.Muhteşem Yüzyıl ile çıkışını sürdürdü ondan önceki işlerinde bu kadar konuşulan bir isim değildi.Ayrıca kadının güzelliğine birşey demedim yaşını hiç göstermeyen bakımlı hoş bir bayan ama benim gözümde mükemmel bir oyuncu değil kaldı ki sesini bile kullanamıyor.
Beren Saat'le çalıştığı için ona kıyak geçmiş olmasıda çok normal

hmm kadının özel hayatı ile oyunculuğunu karıştırıp sonuca varmak demek ki kadının oyunculuğu mükemmel:)

önce insan kendine bakar estetikten konusamıyor bile :)))))

eleştirdiği konuyla ilgili anlatacakların varmı beyazsoy ???

yokmu?

yani dedikleri doğru nebahat ablamızın :))

nebahatın kendisini ayrı bir konuda tartışırız şimdi söyledikleri tubanın yeteneğiyle ilgili o konuda engin düşünceleriniz nelerdir o konuyu anlatsanız sonra nebahata çamur atsanız sırayla hanı bu işler :))

Ben izleyici gözü ile yorum yapıyorum mükemmel olduğumu söylemedim.Nebahat Çehre Aşkı Memnu ile gündeme geldi.Muhteşem Yüzyıl ile çıkışını sürdürdü ondan önceki işlerinde bu kadar konuşulan bir isim değildi.Ayrıca kadının güzelliğine birşey demedim yaşını hiç göstermeyen bakımlı hoş bir bayan ama benim gözümde mükemmel bir oyuncu değil kaldı ki sesini bile kullanamıyor.
Beren Saat'le çalıştığı için ona kıyak geçmiş olmasıda çok normal

haziran gecesinde de iyiydi zaten türk sinemasında kaç filmi var bir gerilere git:)
kıyak geçme yok nbu kadınyeni yetmelerden daha profesyonel mantıklı bakan herkes gibi bereni oyunculukta tubayı güzellikte daha iyi bulmuş

eleştirdiği konuyla ilgili anlatacakların varmı beyazsoy ???

yokmu?

yani dedikleri doğru nebahat ablamızın :))

nebahatın kendisini ayrı bir konuda tartışırız şimdi söyledikleri tubanın yeteneğiyle ilgili o konuda engin düşünceleriniz nelerdir o konuyu anlatsanız sonra nebahata çamur atsanız sırayla hanı bu işler :))

türkan soray dese anlarız da o kim allahesen .. oyunculuk ile bilgisi varsa kendine uygulasın yani diyorumki bu kadar biliyor oynasında gerek :))))))))