- Reaksiyon puanı
- 59,719
- Puanı
- 1,060
Evet melun sayende.elemin kederin canlandı dimi![]()
Evet melun sayende.elemin kederin canlandı dimi![]()
Şehzade Mustafa babasına son derece sadakat ile bağlıydı.İftira attılar Şehzade Mustafayane de olsa babasına ihanet etmiş melun bir şehzade o![]()
Adamın bir tanesi n.h namzet olursun diyor tabi bu işareti yaparak Kaymakam'ın yanında. Sonra diyor ki pardon kaymakam bey elimden kaçtı diyor. Sermiyan Midyat'ta diyor ki hemen atlayıp parmağında arasına kaçtı zaarYok artık babasına ihanet edemediği için ölen asil bir şehzade kendisi.
İzlemedim o filmi.![]()
sülümanın ölümü sinema filmine kalırsa görücem seni elemin kederin şişecek de şişecekEvet melun sayende.Şu 2 hafta evlat katiline çok fena elem keder akıtacam.
![]()
Yok artık .sülümanın ölümü sinema filmine kalırsa görücem seni elemin kederin şişecek de şişecek![]()
ocak 2015 e ka elemin kederin içinde şişe şişe yumru olacak beYok artık .![]()
😡 Olmaz öyle şey.
![]()
Haftaya gebersin o hain.ocak 2015 e ka elemin kederin içinde şişe şişe yumru olacak be![]()
inşallah filme kalır da ocak ayına ka eğleniriz azıcıkHaftaya gebersin o hain.![]()
İlber Ortaylı bile Mustafa ihanet etmemiş dedi sen hala ihanet etti diyonocak 2015 e ka elemin kederin içinde şişe şişe yumru olacak be![]()
yo kartıkın ilber ortaylı nın videoalrını izledim konu hakkındaki öyle biş idemiyi .ssİlber Ortaylı bile Mustafa ihanet etmemiş dedi sen hala ihanet etti diyon![]()
Mustafa öldükten sonra star haberde dedi Mustafa isyanın içine çekildi ve masumdu dediyo kartıkın ilber ortaylı nın videoalrını izledim konu hakkındaki öyle biş idemiyi .ss
ağzından yel alsın iki bölüme gömücez sulumanisülümanın ölümü sinema filmine kalırsa görücem seni elemin kederin şişecek de şişecek![]()
inşallah ölmeyecek siz melunlar çıldıracaksınızağzından yel alsın iki bölüme gömücez sulumani![]()
Bekleyemem ben o kadar haftaya kurtuluyoruz o katilden.inşallah filme kalır da ocak ayına ka eğleniriz azıcık![]()
sanki türkiyede emmy golden globe falan var da mehmet günsur onlara gitmeyi tercih ediyi .ssMGD ne kadar önemli bi tören ki M.Günsür gelme tenezzülünde bulunmuş![]()
Al işte Mustafa isyan etmedi diyorsanki türkiyede emmy golden globe falan var da mehmet günsur onlara gitmeyi tercih ediyi .ss
Amansanki türkiyede emmy golden globe falan var da mehmet günsur onlara gitmeyi tercih ediyi .ss
my nin sinema filmini çeker de giderAmanonu mu diyorum ben. Adam fransa'da mı ne yaşamıyormuydu??? Bu ödül var diye ne diye gelmiş? hemde ödül almamişken
(ödül almiş mi?)
Çok gereksiz hareket bunlarmy nin sinema filmini çeker de gider![]()