Polat Şaşmaz
Favori Üye
Mübarek tarih hocası sanki sözlüden soruyorHarem'i anlatır mısın bana.
Hayır Kanuni bol bol sefer yapan bir padişah. Ama Harem'de de olduğu vakitler olmuştur sadece dizide biraz fazla abartıldıMübarek tarih hocası sanki sözlüden soruyor
Fatih zamanında yapılmış Padişah haremde özel yaşamını sürdürür
Benden de sana bir soru:
Gerçek Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatır mısın bana. My de gösterildiği gibi haremden çıkmayan bir Padişah mıymış ?
Şehzade Mustafa isyan etmiş midir ?Mübarek tarih hocası sanki sözlüden soruyor
Fatih zamanında yapılmış Padişah haremde özel yaşamını sürdürür
Benden de sana bir soru:
Gerçek Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatır mısın bana. My de gösterildiği gibi haremden çıkmayan bir Padişah mıymış ?
Bizde tarih okuyoruz sayilir yani hoca bu sene tarihi full anlatti bütün padisahlari falan babamda tarih hocasi olacakti ama annesi vefat ettiği için yüksekokulu okuyamamis ama tarih bilgisi cokdur o da olunca insan ister istemez tarihi seviyorHayır Kanuni bol bol sefer yapan bir padişah. Ama Harem'de de olduğu vakitler olmuştur sadece dizide biraz fazla abartıldıBen tarih okuyorum zaten Kadir.
![]()
Dizi ile gerçeği ayıramamakla ilgisi yok bana demediğini biliyorum ama ünlü birinin böyle yapmaması gerekir.#DiziVeGerçeğiAyıramayanlarDerneği![]()
İstem dışı yapmıştır olabilir böyle şeyler fazla büyütmemek lazım.
bence harekette sorun yok rakiplere size ödül yok biz varken demiş gayet de haklıİstem dışı yapmıştır olabilir böyle şeyler fazla büyütmemek lazım.![]()
Olabilir ayrıca Ayyaş Selim'in arkasından yapması da güzel olmuş.bence harekette sorun yok rakiplere size ödül yok biz varken demiş gayet de haklı![]()
hareket güzel haklı ama bir şehzadeye yakışmamış atmaca ya da sümbül ağa yapabilirdiOlabilir ayrıca Ayyaş Selim'in arkasından yapması da güzel olmuş.![]()
Mustafa'ma ne yapsa yakışırhareket güzel haklı ama bir şehzadeye yakışmamış atmaca ya da sümbül ağa yapabilirdi![]()
ne de olsa babasına ihanet etmiş melun bir şehzade oMustafa'ma ne yapsa yakışır![]()
İstem dışımı yapmıştır. Hükümet Kadın'da bir sahneyi aklıma getirdinİstem dışı yapmıştır olabilir böyle şeyler fazla büyütmemek lazım.![]()
Yok artık babasına ihanet edemediği için ölen asil bir şehzade kendisi.ne de olsa babasına ihanet etmiş melun bir şehzade o![]()
İzlemedim o filmi.İstem dışımı yapmıştır. Hükümet Kadın'da bir sahneyi aklıma getirdin![]()
elemin kederin canlandı dimiYok artık babasına ihanet edemediği için ölen asil bir şehzade kendisi.
İzlemedim o filmi.![]()