Ne Yaptın Mehmet Günsür!

Harem'i anlatır mısın bana.
Mübarek tarih hocası sanki sözlüden soruyor :F
Fatih zamanında yapılmış Padişah haremde özel yaşamını sürdürür

Benden de sana bir soru:

Gerçek Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatır mısın bana. My de gösterildiği gibi haremden çıkmayan bir Padişah mıymış ?

Benden de sana bir soru:

Gerçek Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatır mısın bana. My de gösterildiği gibi haremden çıkmayan bir Padişah mıymış ?
Hayır Kanuni bol bol sefer yapan bir padişah. Ama Harem'de de olduğu vakitler olmuştur sadece dizide biraz fazla abartıldı :D Ben tarih okuyorum zaten Kadir. :D

Benden de sana bir soru:

Şehzade Mustafa isyan etmiş midir ?

Hayır Kanuni bol bol sefer yapan bir padişah. Ama Harem'de de olduğu vakitler olmuştur sadece dizide biraz fazla abartıldı :D Ben tarih okuyorum zaten Kadir. :D
Bizde tarih okuyoruz sayilir yani hoca bu sene tarihi full anlatti bütün padisahlari falan babamda tarih hocasi olacakti ama annesi vefat ettiği için yüksekokulu okuyamamis ama tarih bilgisi cokdur o da olunca insan ister istemez tarihi seviyor :) En sevdiğin ders ne diye sorsalar beden demem tarih derim :D Tarihimde 4 zaten iyi sayilir hoca dedi gel seni tarih hicasi yapalim falan ama benim istediğim imamlik istediğim meslegi olacagim İnşallah :)

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Kameraları görmeden yaptıysa, bilinç altına bir şeyler yerleşmiştir. Gündeme geldi yani ama kötü gündeme. Keşke yapmasaydı. :)