Bu kadar merakın varsa gidereceksinNe güzel tavsiyeler veriyorsun 😂
Bu kadar merakın varsa gidereceksinNe güzel tavsiyeler veriyorsun 😂
Senin yok zaten Tolstoyevski'nin varYok merakım yok 1 dal 10 dal olur @serhatt @Tolstoyevski
Yalan yok bir kere çok canım istedi deneyeyim yanımdakiler öyle iştahlı içiyordu ki ama içmedim hiç içmem deSenin yok zaten Tolstoyevski'nin var
Hiç mi merak etmiyorsun iç bir tane ne olacak
Hep bundan başlayanların başına bela olduğunu duymuştum, gerçi senin iraden sanırım epey kuvvetli amaSenin yok zaten Tolstoyevski'nin var
Hiç mi merak etmiyorsun iç bir tane ne olacak
Bir insanın başına ne gelse dilinden ve merakından gelir diye boşuna dememişler @xdragxxHep bundan başlayanların başına bela olduğunu duymuştum, gerçi senin iraden sanırım epey kuvvetli ama
Benim iradem çok güçlüHep bundan başlayanların başına bela olduğunu duymuştum, gerçi senin iraden sanırım epey kuvvetli ama
Dil de mi diyorlarmış, buralardaki atalar terbiyesizmişBir insanın başına ne gelse dilinden ve merakından gelir diye boşuna dememişler @xdragxx
Bir de çok kurcalamaktan gelir
Maşallah ne diyeyim, ben ondan denesem atasözü devreye girerdi herhaldeBenim iradem çok güçlü
Yılda 2 paket içiyorsam içiyorum o kadar
Terbiyesiiiiizzzz
Sigara meselesini çok kurcaladın demekBir de çok kurcalamaktan gelir
Atalar ile arama girme lütfenMaşallah ne diyeyim, ben ondan denesem atasözü devreye girerdi herhalde
------
Terbiyesiiiiizzzz
Tamam susuyorum ben 🤐Sigara meselesini çok kurcaladın demek
------
Atalar ile arama girme lütfen
Kim var yanındaCumartesiden beri pasif içiciyim ama yarından itibaren sanırım uzun bir süre içmeyeceğim.
Dilimi seviyorumDili ben ekledim ama meraktan kesin gelir dilden de gelir...
Sen varsınKim var yanında
------
Dilimi seviyorum
Diline hakim olKim var yanında
------
Dilimi seviyorum
Fazla merak zarar @TolstoyevskiBu kadar merakın varsa gidereceksin
Keşke ben olsamSen varsın
Dilim senindirDiline hakim ol
Aa aşkım, kaçtın mı yataktan? 😱Keşke ben olsam
Dilim senindir