Bi ara sigara içtim. Burda büyük konuşmuşum 2013 olduğu için.icmedim..icmiyorum...icmeyide dusunmuyorum
Şu anda içki içtiğimde falan ayda bi kez falan içerim. Çünkü çok boş birşey bence.
Bi ara sigara içtim. Burda büyük konuşmuşum 2013 olduğu için.icmedim..icmiyorum...icmeyide dusunmuyorum
Arada sıradaHiç tatmadım neyseki. Lisede tuvaletlerde kokusundan dumanından çok çekiyorduk. Hatta içmediğim halde bir hoca tuvalete geldi. Benim kabinden geldiğini ve içtiğimi düşündü ama ortada bir kanıdı yoktu. İ yüzden üstüme çok gidemedi ama bana inanmadı gibiydi.
Hâlâ içiyor musun?
Bu ara başlamadıysan , daha da içmeye başlamazsın .İçmiyorum hala da
Nefret ederim kokusundanBu ara başlamadıysan , daha da içmeye başlamazsın .
İçmiyorum hala da
Altı yıl tıp okuyup yaşadıklarından sonra: "Günde bir paket içiyorum."hayatta icmem bnde
Okul wcsi leş duman altı Ya bu sene kuzenimin 1'i sigara içiyodu dışarı çıktık gezek diye sonraaa kuzenim içicekti akrabaların göremeyeceği bir yere gittik öbür kuzen torpil attı öbürü de sigarayı yakmış torpilden ötürü kaçtık abisi sonra tesadüfen ordan geçti öbür akraba ile sordu bize siz mi içiyonuz dedi yok dedik ama kardeşinin sigarasını gördüHiç tatmadım neyseki. Lisede tuvaletlerde kokusundan dumanından çok çekiyorduk. Hatta içmediğim halde bir hoca tuvalete geldi. Benim kabinden geldiğini ve içtiğimi düşündü ama ortada bir kanıdı yoktu. İ yüzden üstüme çok gidemedi ama bana inanmadı gibiydi.
Pahalı olmasa içerdim ama pahalı Arada arkadaşlarımdan otlanıyorumAltı yıl tıp okuyup yaşadıklarından sonra: "Günde bir paket içiyorum."
Hayatında hiç sigara içmeyip, çalıştığı yerde sigara molası vermek için sigaraya başlayıp, sigaranın müptelası olan arkadaşım vardı. Üniversite hayatı da işte böyle değiştiriyor insanı, şaşırtıcı değil.Pahalı olmasa içerdim ama pahalı Arada arkadaşlarımdan otlanıyorum
Maalesef çevremde içen insanlar yüzünden dumanına maruz kalıyorum . Yani pasif içici sayılırım .
Bende pasif içiciyim yolda, evde eve gelen akrabalar yüzündenCumartesiden beri pasif içiciyim ama yarından itibaren sanırım uzun bir süre içmeyeceğim.
Okulda al bir dal iç birinden yahu millet günde 20 tane içiyor sen 1 tane içsen ne olacak direkt astım krizi olmazBen de hayatımda tek fırt bile çekmedim, dumanına maruz kalınca bile hastanelik olup oksijen makinesinden işleme maruz kalıyorum nefes tıkanıklığı oluşuyor Ama 7-8 sene belki daha uzun zamandır hastaneye yolum düşmedi sanırım astım krizi nedeniyle.
Fakat yine de sigara kafasını merak ediyorum, ölmeden önce bir dal içmek isterdim sırf ve sadece meraktan dolayı. Yani ölmeden hemen önce ya da yaşlandığım dönemler…
Ne güzel tavsiyeler veriyorsun 😂Okulda al bir dal iç birinden yahu millet günde 20 tane içiyor sen 1 tane içsen ne olacak direkt astım krizi olmaz
Ama tabii milletin içinde içme... İlk başta çekip dışarı nefes verirken öksürme oranı ve milletin gülme oranı %85 çünkü..