- Reaksiyon puanı
- 29,920
- Puanı
- 1,059
Adam adeta hiç sakatlık yaşamamış gibi oynuyor ya çok ilginç(Değişmedi, sakatlıktan döndüğü gibi de şov yaptı...) @MasacRE
Adam adeta hiç sakatlık yaşamamış gibi oynuyor ya çok ilginç(Değişmedi, sakatlıktan döndüğü gibi de şov yaptı...) @MasacRE
Öyle olsa bile çok sık sakatlandı bu sezon, hepsinden de hiçbir şey olmamış gibi döndü.Ciddi bir sakatlıksa değişirdi de ciddi sakatlanmadı.
Üçü bir araya gelirse Lakers'ımızı satıp, Brooklyn saflarında yerimizi alıyor muyuz Utku beyciğim?Adam adeta hiç sakatlık yaşamamış gibi oynuyor ya çok ilginçDün gece Kyrie ile Harden'in olmadığı maçta bile tek başına şov yaparak rahatlıkla kazandırmış maçı. Bir de üçü bir araya gelirse sağlıklı bir şekilde neler olur düşünemiyorum
Kyrie, Harden, Curry mi?Öyle olsa bile çok sık sakatlandı bu sezon, hepsinden de hiçbir şey olmamış gibi döndü.
Üçü bir araya gelirse Lakers'ımızı satıp, Brooklyn saflarında yerimizi alıyor muyuz Utku beyciğim?@MEnes
Çok büyük hainlik seziyorum bu mesajdan... Sizden her şeyi beklerim zaten...Öyle olsa bile çok sık sakatlandı bu sezon, hepsinden de hiçbir şey olmamış gibi döndü.
Üçü bir araya gelirse Lakers'ımızı satıp, Brooklyn saflarında yerimizi alıyor muyuz Utku beyciğim?@MEnes
Luka Doncic, Triple double yapmış.
Sal bizi ağam, 5. seed'i sal artık... Neyse 7 maç var ve Lebron döndü... Heralde 5'te bitiririz diye düşünüyorum ve umuyorum ve bekliyorum...
Şahsen hala hazır olmayan AD ve Lebron ile Clippersi tercih etmiyorum adamlar sanki bilerek kaybediyorlar ve 4 sıraya düştüler,yaralı aslanla iyileşmeden kapışmak istiyorlar.Sal bizi ağam, 5. seed'i sal artık... Neyse 7 maç var ve Lebron döndü... Heralde 5'te bitiririz diye düşünüyorum ve umuyorum ve bekliyorum...
Hiç sorma 7 maç var ama yeterli seviyede form kazanabilecek mi Lebron ve Ad... Bu şartlarda direk Clippers ile eşleşmek riskli ama Kawhi de sakatlıktan döndü o da hazır mı değil mi belirsiz olacaktır... Ben yine de Clippers'ın 3. sıraya yükseleceğini düşünüyoruım Lakers 5'ten girip Denver ile eşleşecek gibi... Bekleyelim ve görelim artık...Şahsen hala hazır olmayan AD ve Lebron ile Clippersi tercih etmiyorum adamlar sanki bilerek kaybediyorlar ve 4 sıraya düştüler,yaralı aslanla iyileşmeden kapışmak istiyorlar.
Aynen aslında Batı'da kolay diyeceğimiz takım bulamayız ilk 7 görünce hepsi tehlikeli görünüyor.Hiç sorma 7 maç var ama yeterli seviyede form kazanabilecek mi Lebron ve Ad... Bu şartlarda direk Clippers ile eşleşmek riskli ama Kawhi de sakatlıktan döndü o da hazır mı değil mi belirsiz olacaktır... Ben yine de Clippers'ın 3. sıraya yükseleceğini düşünüyoruım Lakers 5'ten girip Denver ile eşleşecek gibi... Bekleyelim ve görelim artık...
Kesinlikle alırız Şerlok beyciğim, en güçlü takım neredeyse biz oradayızÖyle olsa bile çok sık sakatlandı bu sezon, hepsinden de hiçbir şey olmamış gibi döndü.
Büyük oynadı bee... Seri ne olur bilmem ama Doncic ve Dallas geçen yıldan daha etkileyici oynayacaklarını bu maçta belli ettiler... Ki geçen sene de epey zorlamışlardı Porzingis sakatlanmıştı... Bu sene aynı şeyin olmayacağını düşünüp umarsak 7 maçlık epik bir seri olma ihtimalini hiddetle bekliyorum...
LUKA Magic DONCIC kardeşim yok etmeye devam ediyor Kawhi + PG'yi... Gerçekten çok garip bir seri izliyoruz şuana kadar ve bunun sonu nereye varacak kestiremiyorum... Dallas seyircisi de biraz deli bir seyircidir. Deplasmanda Clippers'ın maç kazanması kolay olmayacaktır tahminimce. 3-0 olursa eğer erken bir veda gelebilir Kawhi'den... Bekleyip göreceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?