Saati kurdun mu? Maç saati foruma girecek msn? Molalarda kritik yaparız.Evet gece 4'te. Birazdan sızacağım ben de
Saati kurdun mu? Maç saati foruma girecek msn? Molalarda kritik yaparız.Evet gece 4'te. Birazdan sızacağım ben de
Yatarken kurarım Yok gelmem foruma. Eskiden foruma eş zamanlı yazıyorduk da o ekip kayboldu artık...Saati kurdun mu? Maç saati foruma girecek msn? Molalarda kritik yaparız.
Kimler vardı o ekipte ?Yatarken kurarım Yok gelmem foruma. Eskiden foruma eş zamanlı yazıyorduk da o ekip kayboldu artık...
Tenis yetmez Lebron kralım bırakmadan onun da mutlu olmasını istiyorum... Çok mu şey istiyorum... @SherlockSiz varken müsterih olamıyorum Şerlok beyciğim...
Teniste bu dönem yaşadığın winnerlık sana en az 1 sene yeter. Basketbolumdan uzak dur kardeşim
------
Öncesinde birkaç saat kestirmekte fayda var. Bu gece izlemek istiyorsan en geç 1 gibi yatıp 3 saat kadar uyku depolamanı tavsiye ederim
------
O söz Durant'li zamanımızda söylenmişti zaten. O dönem inanılmaz güçlüydük cidden hak etmiştik o lafı @MEnes @Sherlock
Ne iğrenç dönemlerdi be kardeşim... 50 10 10 yapıp 4 0 yenildiğimiz saçma sapan seriler gördü bu gözler... @SherlockO söz Durant'li zamanımızda söylenmişti zaten. O dönem inanılmaz güçlüydük cidden hak etmiştik o lafı @MEnes @Sherlock
sürgünüm, doğu, heisenberg, polat şaşmaz, efe uysal aklıma gelenler. O zamanlar Lebron finale çıkabildiği için @MEnes de gelirdi @Sherlock beyciğim de sonradan katılmıştı bizlere.
Çok şey istiyorsun evet
Bu seneyi kaybedin de bir güleyim size, sonra zaten seneye görüşeceğiz...
Biz kazansak da kaybetsek de NBA'e damgamızı vurmaya devam ediyoruz Lebron dışında destekleyecek birini bulamazsan kendine bundan sonra senle hiçbir zaman görüşemeyeceğiz ne yazık kiBu seneyi kaybedin de bir güleyim size, sonra zaten seneye görüşeceğiz...
Kanımı donduruyorsun...
Aah ahh nerede o eski günler be kardeşim...Ekibe bak be kardeşim... Efsane Milan kadrosu gibi.
Masadan bir bir eksildi dostlar Utku beyciğim...Aah ahh nerede o eski günler be kardeşim...
Sen Lakerslı mıydın?
Teşekkür ederim.
Tmm...Bu seneyi kaybedin de bir güleyim size, sonra zaten seneye görüşeceğiz...
Kanımı donduruyorsun...
Ahahahahahahaha Utku yoldaşımdan , Mecnun'a sert yanıt.Biz kazansak da kaybetsek de NBA'e damgamızı vurmaya devam ediyoruz Lebron dışında destekleyecek birini bulamazsan kendine bundan sonra senle hiçbir zaman görüşemeyeceğiz ne yazık ki
Keşke bende olsaydım...Ekibe bak be kardeşim... Efsane Milan kadrosu gibi.
Mazide bir anı şimdi...Aah ahh nerede o eski günler be kardeşim...
Zakkum dinle...Masadan bir bir eksildi dostlar Utku beyciğim...
Ben Lebronspor'luyum...Sen Lakerslı mıydın?
Lebron nereye, Mecnun kütüğü oraya...Ben Lebronspor'luyum...
İlk 4 maçın aksine ilk defa Curry kötü bir maç çıkardı. En çok Wiggins ön plana çıktı maçta. Klay ve Poole da Curry'den daha fazla skorda destek oldular Wiggins'e.@MasacRE , 5.maçın analizini yapmadın.Bekliyorum.Gsw
Gsw savunma da önceki maçlara oranla daha istekli ve organizeydi.Bir de ben bu Nba'de şunu anlayamadım.Pota altına girmek yasak mı?İki takım da sürekli dış atışlara yöneldiler.(Gsw daha fazla)İlk 4 maçın aksine ilk defa Curry kötü bir maç çıkardı. En çok Wiggins ön plana çıktı maçta. Klay ve Poole da Curry'den daha fazla skorda destek oldular Wiggins'e.
Curry kötü bir maç geçirdiği için galibiyette en çok iyi savunmamızın etkili olduğunu düşünüyorum. Boston hücumda iyi bir gece geçirseydi Curry'nin etkisiz kaldığı bir maçta Boston ile başa çıkamazdık
NBA'de pota altında etkili olmak çok zor artık. Oraya çok iyi önlem alıyor savunmalar. Ancak Antetokounmpo, Lebron gibi belli adamlar orada çok etkili olabiliyor. İki takımda da öyle adamlar yok. Onun dışında orta mesafeden atmaktansa üçlüğe yöneliyor oyuncular çoğunlukla ya da potaya doğru gidip uzaktan bırakıyorlar topu blok yemeyecek şekilde.Gsw savunma da önceki maçlara oranla daha istekli ve organizeydi.Bir de ben bu Nba'de şunu anlayamadım.Pota altına girmek yasak mı?İki takım da sürekli dış atışlara yöneldiler.(Gsw daha fazla)
Hic değilse Serbest atış çizgisine kadar gelseler.Yalnız mola alma şekilleri kavga çıkartacak cinsten sahanın kenarını birak neredeyse ortasina kadar geliyorlar.Hakemlerde sertliğe izin veriyorlar.Euroleague teki gibi değil.NBA'de pota altında etkili olmak çok zor artık. Oraya çok iyi önlem alıyor savunmalar. Ancak Antetokounmpo, Lebron gibi belli adamlar orada çok etkili olabiliyor. İki takımda da öyle adamlar yok. Onun dışında orta mesafeden atmaktansa üçlüğe yöneliyor oyuncular çoğunlukla ya da potaya doğru gidip uzaktan bırakıyorlar topu blok yemeyecek şekilde.
Serbest atışın oralardan atış da çok yüzdeli olmuyor o yüzden üçlük daha mantıklı O dediğin noktalardan da etkili olan belli oyuncular var. Mesela Durant, Kawhi. Onlar gibi atamıyorsan oralardan şut denemenin pek bir faydası yokHic değilse Serbest atış çizgisine kadar gelseler.Yalnız mola alma şekilleri kavga çıkartacak cinsten sahanın kenarını birak neredeyse ortasina kadar geliyorlar.Hakemlerde sertliğe izin veriyorlar.Euroleague teki gibi değil.