Geçen sene tek yaptı diyemeyiz şimdi.O değil de Curry berbat oynuyor. Geçen sene neredeyse tek başına şampiyon yapan adam nerdee şimdiki nerde.. Semih beyin ameliyatı yapmış Stephen Curry'e@Maskeli Fedai
Geçen sene tek yaptı diyemeyiz şimdi.O değil de Curry berbat oynuyor. Geçen sene neredeyse tek başına şampiyon yapan adam nerdee şimdiki nerde.. Semih beyin ameliyatı yapmış Stephen Curry'e@Maskeli Fedai
Bence onlar olsa da alırdıGeçen sene tek yaptı diyemeyiz şimdi.Desek Lebron yapardı adam triple double ortalamasıyla oynadı finalde. GSW müthiş takım oyunu oynandı ve Love İrving sakattı ondan kazandı.
Ben de aynı durumdayım fark da kapanacak gibi değil uyuyalım gitsin.Bence onlar olsa da alırdıGeçen seneki takımdan eser yok. Şu maç giderse bitti her şey.Fark kapanacak mı diye beklerken benim gözler kapanacak geberdim uykusuzluktan
Yönetmen paralelci galibaBen de aynı durumdayım fark da kapanacak gibi değil uyuyalım gitsin.
Şom ağzımızı açtık bombardıman başladı heyecan sürecek anlaşılan uyumuyoz ulann.Yönetmen paralelci galibaDraymond Green'in Enes Kanter'e yaptığı haraketi 20 kere gösterdiler
Fark 11 oldu beklesek mi napsak
Klay coştuŞom ağzımızı açtık bombardıman başladı heyecan sürecek anlaşılan uyumuyoz ulann.
Harbi ha Curry yalan bugün, Klay tek başına 20 sayıyı eritti resmen.Klay coştuCurry'e "senin yapacağın işe tüküreyim dümeni ben devralıyorum ve risk alıyorum" dedi
Hava aydınlanmış anasını satayımHarbi ha Curry yalan bugün, Klay tek başına 20 sayıyı eritti resmen.
Ben her play off böyleyim normal benim için.Hava aydınlanmış anasını satayımHahaha nasıl düştü avel
Soyunma odasında yürek yemişBen her play off böyleyim normal benim için.Thompson şov devam bu arada.
Oley. Peki Atakan nerdeDün akşam eleme gecesiyle ekranlara gelen Survivor'da heycan bitmiyordu. Acun Ilıcalı'nın bir süpriziyle geceye renk kattı. Eleme sonrası oyunu kazanan takım bu gece düzenlenecek olan Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder NBA maçına gideceklerdi.
Ödül Ünlülerin
@Bully @Yiğitt @Doğu @eskici @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @polat şaşmaz @beyazsoy
Yalnız Atakan nerdeBen göremedim. İnşallah ciddi bir durum yoktur.
En yakın çekim bu, burda da yok.
En çok sayıyı alıp gidemediyse üzülürüm gerçekten@Doğu
Bizimkiler ayağa kalkmiş
Oley. Peki Atakan nerdeumarim iyidir. Babasi 2 gun dinlenmesi gerekiyor diye yazmis. Umarim ödulu kacirmamisdir
Yattarayi göremiyoruz. Ikisi ve acun ayni tarafta oturuyor olabilir.bazi resimler paylasilmis atakana benzeyen. Aksam belli olur.Atakan katılamamış ufak bir kıza geçirmişti ya fragman da vardı ya
Atakan gidememiş kazadan dolayı
atakan katılamamış kazadan dolayı
Yattarayi göremiyoruz. Ikisi ve acun ayni tarafta oturuyor olabilir.bazi resimler paylasilmis atakana benzeyen. Aksam belli olur.
Bazi bilgilerde kafasina dikis yapildigi ve hastanede dinlendirildigi söyleniyor.
Suda bir kac saniye kalmak kötu sonuclara yol aciyor malesef. Umarim öyle birsey degildir
Dün akşam eleme gecesiyle ekranlara gelen Survivor'da heycan bitmiyordu. Acun Ilıcalı'nın bir süpriziyle geceye renk kattı. Eleme sonrası oyunu kazanan takım bu gece düzenlenecek olan Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder NBA maçına gideceklerdi.
Ödül Ünlülerin
@Bully @Yiğitt @Doğu @eskici @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @polat şaşmaz @beyazsoy
Her yıl bu oyunun kazananı ortaya çıkıyor zaten, bir kere de gizli kalsa şaşıracağım.
Atakan yok herhalde, gitmemiş?
Bu arada demin Yattara yoktu şimdi geldiÇok tuhaf şeyler oluyor demin Semih cep telefonuyla çekim yapıyordu@Forumdash araştırılsın savcılar göreve
Soyunma odasında yürek yemiş
Curry üçlük deneyemiyor korkudanAl işte yine on sayı oldu fark. Ulan şu fetönün finosunun takımına elenirseniz Allah belanızı versin evlerinize ateşler salsın
Evet uyumaya gitmeden sosyal medyada yattara gelmiş Semih gitmiş diyorlar. Bu arada Acun'lu foto bulmuştum. Sevgilisiymiş yanındakiOley. Peki Atakan nerdeumarim iyidir. Babasi 2 gun dinlenmesi gerekiyor diye yazmis. Umarim ödulu kacirmamisdir
Haberin heycanını mı? Yoksa yarişmanın mı?Keşke başlığı direkt ünlüler kazandı yazmasaydın @Forumdashböyle erkenden öğrenmek heyecanı bitiriyo
YarışmanınHaberin heycanını mı? Yoksa yarişmanın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?