Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadınOna laf yok Fazilet Hanım kanayan yaram.Harikaydı reisim...
------
O zaman güzeldi demeGüzel söz hak edene söylenir.![]()
Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadınOna laf yok Fazilet Hanım kanayan yaram.Harikaydı reisim...
O zaman güzeldi demeGüzel söz hak edene söylenir.![]()
Final olması kötü oldu onun.. İzledin mi o diziyi?Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadın![]()
Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadın
------
O zaman güzeldi deme![]()
Evet bir sezon filan baktımFinal olması kötü oldu onun.. İzledin mi o diziyi?![]()
Kadına kalkan eller kırılsın.Evet bir sezon filan baktım
![]()
Ben onu final yaptı sanmıştım o sezon finali bölümünde.Evet bir sezon filan baktım![]()
Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardiKadına kalkan eller kırılsın.![]()
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finaliniBen onu final yaptı sanmıştım o sezon finali bölümünde.Sonradan yayınlanınca şaşırdıydım.
![]()
Alzheimer olmışsun!!!Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardi
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finaliniKarakter haricinde senaryoya dair herşey silik bende
![]()
Hayır önemsiz şeyleri silebiliyorum belleğimden ve yeni şeylere daha cok yer acıyorumAlzheimer olmışsun!!!![]()
Fazilet hanım önemsiz mi????Hayır önemsiz şeyleri silebiliyorum belleğimden ve yeni şeylere daha cok yer acıyorum![]()
hayır, kızlariFazilet hanım önemsiz mi????![]()
Bir kızı erkek gibiydi.hayır, kızlari![]()
Sonra tekrar kızlıgını hatırladiBir kızı erkek gibiydi.![]()
Çok cesurdu.Sonra tekrar kızlıgını hatırladi![]()
Rüyanda onu görürsün umarımÇok cesurdu.![]()
Bende çıkıyorum görüşürüz sanada iyi geceler.Rüyanda onu görürsün umarımBen çıkıyorum good night sana
![]()
Timur acar 😱 sen iyice midesiz oldunNo. Feyyaz bozuyor sadece.
Onu saymadım çünkü Feyyaz gibi itici değil ve göze batmıyor.Timur acar 😱 sen iyice midesiz oldun![]()
Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardi
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finaliniKarakter haricinde senaryoya dair herşey silik bende
![]()