Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadınOna laf yok Fazilet Hanım kanayan yaram. Harikaydı reisim...
------
O zaman güzeldi demeGüzel söz hak edene söylenir.
Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadınOna laf yok Fazilet Hanım kanayan yaram. Harikaydı reisim...
O zaman güzeldi demeGüzel söz hak edene söylenir.
Final olması kötü oldu onun.. İzledin mi o diziyi?Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadın
Evet, orda çok iyiydi. Diziyi taşıyordu kadın
------
O zaman güzeldi deme
Evet bir sezon filan baktımFinal olması kötü oldu onun.. İzledin mi o diziyi?
Kadına kalkan eller kırılsın.Evet bir sezon filan baktım
Ben onu final yaptı sanmıştım o sezon finali bölümünde. Sonradan yayınlanınca şaşırdıydım.Evet bir sezon filan baktım
Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardiKadına kalkan eller kırılsın.
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finalini Karakter haricinde senaryoya dair herşey silik bendeBen onu final yaptı sanmıştım o sezon finali bölümünde. Sonradan yayınlanınca şaşırdıydım.
Alzheimer olmışsun!!!Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardi
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finalini Karakter haricinde senaryoya dair herşey silik bende
Hayır önemsiz şeyleri silebiliyorum belleğimden ve yeni şeylere daha cok yer acıyorumAlzheimer olmışsun!!!
Fazilet hanım önemsiz mi????Hayır önemsiz şeyleri silebiliyorum belleğimden ve yeni şeylere daha cok yer acıyorum
hayır, kızlariFazilet hanım önemsiz mi????
Bir kızı erkek gibiydi.hayır, kızlari
Sonra tekrar kızlıgını hatırladiBir kızı erkek gibiydi.
Çok cesurdu.Sonra tekrar kızlıgını hatırladi
Rüyanda onu görürsün umarım Ben çıkıyorum good night sanaÇok cesurdu.
Bende çıkıyorum görüşürüz sanada iyi geceler.Rüyanda onu görürsün umarım Ben çıkıyorum good night sana
Timur acar 😱 sen iyice midesiz oldunNo. Feyyaz bozuyor sadece.
Onu saymadım çünkü Feyyaz gibi itici değil ve göze batmıyor.Timur acar 😱 sen iyice midesiz oldun
Öyle diyeceğini bildiğim için kadın kadına attım yoksa en okkalısı vardi
Hiç hatırlamıyorum ilk sezon finalini Karakter haricinde senaryoya dair herşey silik bende