İş güç fındık hasadı 1 ay yoktum, döndüm bu sefer de sen yoksun?
Fındık demişken, @sokak sanati sizde durumlar nasıldı?
Yuh baya çıkmış, Karadeniz'de kimsede fındık yok. Fındık az olduğu için fiyatı da 15 TL'ye çıktı, valla yaşadınız?Bizde durum Kocaelide ne kadar olursa işte. 1.5 ton çıkmış bu yıl.
Yuh baya çıkmış, Karadeniz'de kimsede fındık yok. Fındık az olduğu için fiyatı da 15 TL'ye çıktı, valla yaşadınız?
Fındık toplamadın galiba yazdıklarından öyle anlıyorum, ama parayı iç edeceklerin en başında geliyorsun?@Ahmad hedayelerim ne kadar güzel yaa.Hepsi çok özenle seçilmiş. gördükçe için gidiyor.
Bizim burda 14 lira şuan. Kalitesi daha düşük sonuçta. Dahada çıkar umarım. Emanette fındık. Çıksa satacağız.
Fındık toplamadın galiba yazdıklarından öyle anlıyorum, ama parayı iç edeceklerin en başında geliyorsun?
Bu arada konunun doğum günün için açıldığını Ahmad'ı etiketlemenle öğrenmiş bulunmaktayım.Biraz geç kalmakla birlikte yeni yaşın kutlu olsun Umut, bu da hediyen. (Ellerim gitmedi ama hatrına yapacak birşey yok.)
Ne yapayım giriyorum,sohbet edecek kimse yok geri çıkıyorumİş güç fındık hasadı 1 ay yoktum, döndüm bu sefer de sen yoksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?