Marmara'ya da bekleriz canım.
Ne Marmarası zaten Marmaradayıl laa.
Marmara'ya da bekleriz canım.
Üniversite çınım.ssNe Marmarası zaten Marmaradayıl laa.
Konu sen olunca iyi bir şey bulamıyoruz. Sigara sende içki sende kumar sende şiddet sende ayaklı kötülük şimdi gel konuya iyi şeyler yaz çiçek böcek yaz diyorsun yeter?!Hadi senden özel hediye sipariş ediyorum. Drake ile Rih aşkını hediye edin. Onlarada uğur olsun yeni yılım.
Kötü söz yok Atacan. Yılan neymiş. Hep iyi dilek ve konuşmalar olsun konumda. Eski imge mi sil. Drake ve Rih içinde bol bol çocuklu çomaklı dua edin.
Teşekkürler bu arada.
Üniversite çınım.ss
Konu sen olunca iyi bir şey bulamıyoruz. Sigara sende içki sende kumar sende şiddet sende ayaklı kötülük şimdi gel konuya iyi şeyler yaz çiçek böcek yaz diyorsun yeter?!
Ben ordayım, anlasana artık şuparNe diyor At benim okul bitti Marmarada ne işim var.
Ben ordayım, anlasana artık şupar
Ne yazacağımı senin gibi bir ayyaşa soracak değilim.Ne diyor At benim okul bitti Marmarada ne işim var.
İftirada sende. Valla gıybet falan yazsaydın. İnandırıcı olurdu.
En azından Drake ve Rih'li bi hediye ve çocukları olsun içerikli bir dua yeter.
Sana hangisi lazım?Uğrarım canım o zaman. Hangi fakülte hangi bölüm.
Ne yazacağımı senin gibi bir ayyaşa soracak değilim.
Yeterince konunu kötü kelimelerle kirlettim. Mişın komplete
Sana hangisi lazım?
TBMYO - İş Sağlığı ve Güvenliği.
Göztepe Kampüsü. Varsa şekliniz Kadıköy'e bekleriz!1!Çok kötüsün. Bu yılım senin yüzünden yılım kötü geçecek.ss
Gel dedin yaa mekan nerde onu öğrenmeye çalışıyorum değişik.
Göztepe Kampüsü. Varsa şekliniz Kadıköy'e bekleriz!1!
Sokakcığım yeni gördüm kusura bakma Gani gani ömürler diliyorum sana ömrün uzun cebin bereketli olsun doğum günün kutlu olsun Foruma girmediğim için uzun zamandır haberimde olamadı sizlerden ne yazık ki... @sokak sanati
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Bu arada hoş geldin
Onsuz yabancı dizi izlenmiyor bekliyoruz Teşekkür ederim, o senin ince görüşün@destere 'nin yokluğunu bende 2 gündür hissediyorum. O bir gerçek. Ne zaman gelecek acaba. Sağol böyle düşündüğün için. Çok incesin.
Onsuz yabancı dizi izlenmiyor bekliyoruz Teşekkür ederim, o senin ince görüşün